Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen tömegnövelő edzéstervet...

Milyen tömegnövelő edzéstervet ajánlanátok 15 évesnek, vagy egyáltalán milyen edzéstervet?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok kb. egy éve járok edzeni kondiba és eddig teljes testes edzést csináltam. Most azt szeretném, hogy az izmaim térfogata nőjjön. Nem tudom, hogy ennyi idősen mennyire lehet ezt vagy egyáltalán mit lehet. A kaja nem gond tudok változtatni amit kell. Nem szeretnék megállni a növésben.

Ha fontos:

Súlyom: 57 kg

Magasság: 174 cm

Testzsírszázalék: 9.5 %

#edzés #edzésterv #tömegnövelés #15 éves #tömegnövelő edzésterv
2014. febr. 19. 18:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincs tömegnövelő edzésterv. A kaja növeli a tömeget nem az edzés. Ha csak most szeretnéd hogy az izomtérfogatod nőjön akkor nem tudom mit csináltál 1 évig a teremben de valami nagyon nem okés, illetve az is elég fura hogy ennyire pontosan tudod hogy hány %-os a testzsírod. Pont az a gond nálad amire azt írod hogy nem gond, a kaja. Amíg nem tudod kiszámolni hogy a testednek mennyi tápanyagra van szüksége, addig mindegy hogy mióta edzel, mindegy hogy hány éves vagy, és mindegy milyen edzéstervet választasz mert semmire nem fogsz menni.
2014. febr. 19. 20:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Tömegnövelő edzésterv nincs, csak tömegnövelő étrend! Egy tömegnövelő étrendet kellene betartanod!
2014. febr. 19. 20:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Igazából arra céloztam, hogy ugye 1 éve járok nőtt így is az izmaim térfogata, csak most úgy érzem, hogy megrekedtem és nem tudom mit csináljak. :( A kaját meg úgy értettem, hogy az nem gond ha változtatni kell.
2014. márc. 4. 12:33
 4/5 A kérdező kommentje:
A testzsírszázalékomat meg onnan tudom, hogy nem rég voltam kardiológián, mert nem egyszer elég magas volt a vérnyomásom, de azt mondták, hogy vashiány miatt van, de régebb volt, mostmár nincs.
2014. márc. 4. 12:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja és bocsi a hülyeségemért, amúgy is nem is tudom miért tömegnövelő edzéstervet írtam. Szval annyi az egész, hogy ,,megrekedtem" és nem tudom mit csináljak.
2014. márc. 4. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!