Help! Most először szeretnék kipróbálni tömegnövelő szert. Mindennap súlyzózok picit de nem sokat érek el vele, ezért a power poteinra gondoltam, csak nem tudom hogy el e lehet csak úgy kezdeni ezt vagy lesz e valami bajom?
Akkor az inkább szteroid lehetet, azért nem ugyanaz a kettő. Ez még mindig boltokban életkortól függetlenül legálisan vásárolható élelmiszer (mintha 3in1 kávét vennél kis túlzással).
Amúgy a "Mindennap súlyzózok picit" nekem inkább időpocsékolásnak tűnik mintsem edzésnek, bár a célod/életkorod nem tudom. Ha meg erre a termékre gondoltál - [link] ez nem épp tömegnövelő hanem fehérje, tehát nincs benne szénhidrát (cukor). Tömegnövelő inkább a nehezen hízóknak kell, persze ez nem törvényszerű.
A lényeg hogy elösszőr egy étrendet kéne összeállítani megfelelő makrotápanyagok bevitelével majd mulivitamin meg persze egy normális edzésterv pihenőidőkkel. És akkor lesz fejlődés.
Sárga Kapszulát olvasd el ha érdekel a dolog, minden információt/edzésterveket/étkezést megtalálsz benne ( [link] regisztráció után letölthető, google vagy android marketen is fent van)
Ez nem mesterséges, teljesen természetes tápanyagforrás. És mint ilyen, nincsen ,,hatása", vagyis pont annyi mint egy szelet húsnak. Ez csak élelmiszer, porított formában, annyi az előnye, hogy gyorsabban felszívódik mint a szilárd táplálék. Kiegészítésre érdemes használni, azaz ha nincs meg a kellő fehérjebeviteled szilárd táplálékból akkor fehérje porral tudod fedezni.
Üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!