Finnyás családnak mit főzzek?
Ti mit főznétek, ha nagyon válogatzósak?
Valami olyan kell, amiben mutatós és finom.
Nem értem, hogy aki finnyás, annak hogy megoldás a sima húsleves, halálra unt rántotthús krumplival?
Elgondolkodnék rajta, mit szeretnek. Hány fogást szeretnél egyébként?
Másodiknak az egyben sült csirke, kacsa, liba nem rossz ötlet, abból mindenki kiválogathatja a kedvenc részét. Sült, magvas (mandula, dió, stb.) almát, körtét adnék mellé és balzsamecetes zöldsalátát. Levesnek egy tejszínes levest készítenék fehérrépából, póréhagymából, répából, zellerből, petrezselyemmel meghintve.
kedves kötekedő, több mint 10 éve ez megy, hiába kérdezzük, ugyanez a válasz, MINDIG
szerinted nem próbáltunk már mást is eléjük rakni? örülök, hogy ennyire ismersz minket
Edd meg leves,kapd be főzelék.
Viccet félretéve,valami édes savanyú mártásos csirkemell,Bakonyi sertésborda,grill cuccok Svájci salátával.......
Mi az amit megesznek? Ez a fő kiindulási szempont.
Nekem pl. a férjem váltig állítja hogy ő aztán megeszik mindent... Ahhha perszeee.
Ha disznóhúst csinálok az a baj, ha marhahúst az, ha libát az, ha főzeléket akkor az..
Szóval lesarkítva csirkemellet enne mindig meg tésztát minden mennyiségben...
Ha tudod mi az amit szívesen megesznek akkor könnyebb tanácsot adni.
Csirkemmelles ételvariációt vagy százat tudok pl.
Tésztát magában, feltét nélkül
Sültkrumplit
Salátát: uborka, paradicsom
Burgerhúst, fagyasztott halrudacskát
Húslevest zöldség nélkül, tésztával
Natúr csirkemellt
Rizst
...és kb ennyi, és ezt már rohadtul unom azon kívül hogy baromi egészségtelen.
A nutellás palacsinta kifordul a szájukból, nem szeretik a sajtot, a pizzáról lenyúzzák a feltétet, és letörlik a szószt és nagy grimaszolva eszik csak a tésztáját. Konkrétan utálják a muffint. Kenyérből csakis a hófehér toastkenyér a jó, meg a bagette. Az uzsonnára csomagolt szendvicsből kidobja a kukába a sajtot és a pulykamell sonkát, azzal hogy az undorító (sztem nem az, teljesen friss, makulátlan). Joghurtból meg csak azt, amelyikben nincsenek darabkák, az egész egyszínű.
Család=gyerekek+szülők, én az aupair vagyok. A szülők azt mondják főzzek változatosan, de így picit nehéz.
Ötletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!