Sós palacsintához írnál jó kis töltelék receptet? Finnyás gyerekeknek, tehát semmi extra nem lehet benne. :-)
Figyelt kérdés
2015. febr. 20. 14:04
1/8 fruzsikaaaaaa válasza:
Hortobágyi húsos palacsinta
2/8 anonim válasza:
Nálunk a sajt vált be, esetleg csirkemell...néha megeszi zöldségekkel is, mint a tortillát.
Szintén válogatós.
Vagy alapból semlegesre keverem, így magának kakaót is tehet bele.
4/8 anonim válasza:
Jajj, meg az uncle ben's édes-savanyú szószt is szereti beletenni.
5/8 anonim válasza:
az enyém a virsliset falja mint az állat ketchuppel mustárral meglocsolja és falja. de szeretem nézni amikor tele van a kis pofikája:-)
6/8 anonim válasza:
Amiket én szoktam, darált pörköltes, tejfölös gombás, spenótos sajtos, néha tonhalkrémes.
7/8 anonim válasza:
Túró sósan, tejföl, reszelt sajt (rámelegítve megolvadva hmm :D ), hortobágyi húsos keverék, vagy akár bolognai ragu. De natúr is nagyon finom, vagy egy lehelet piros paprikával. :)
8/8 anonim válasza:
Ha sosat csinalok, akkor a sajtos johet szamitasba egyedul, azt viszont nagyon szereti.
Az alaptesztaba a liszt egynegyede helyett (en receptbol keszitem, tehat 20dkg lisztet veszek alapul) reszelt sajtot teszek. Hagyomanyosan sutom ki, vekonyan. Amint kesz, rogton megtoltom reszelt sajttal, feltekerem. A sajt azonnal elolvad benne, nyulosra. Ez nagyon tetszik a lanyomnak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!