Az éttermek miért ragadnak le 2022-ben is a pincér, felszolgáló és hasonló értéktelen, érdektelen, felesleges, elavult és drága megoldás mellett ?
Ennek a topiknak nem része a drón fikciója.
Sajnos a pincérek zömében olyan képzetlen kóklerekből tevődnek össze egy átlagos honi étteremben, akik képzettséggel nem rendelkeznek, de valamiből meg kell próbálni megélni, jobb híján. Többségi tapasztalat szerint a vendégeket utálják, csak nem nyíltan fejezik ki, hanem olyna módon, ami a metakommunkációs környetből kiolvasva nem bizonyítható, ezért nyíltan a vállalkozó sem vonhatja felelősségre alkalmazottját.
Az átlag étterem kategóriában zömében 2022-re minden lehetőség rendelkezésre áll e felesleges elem eltávolítására a szolgáltatási struktúrából.
Hosszú távon költségkímélő megoldás is egyúttal a vállalkozók számára. Nekünk vendégeknek pedig áldás megszabadulni attól a kelletlen hozzállástól, amit el kell viselnünk a felszolgálóktól. ( tisztelet a kivételnek)
Minden iparban vannak suttyó bunkók.
Étterem tulajdonosként tudom, milyen nehéz normális munkaerőt találni.
Viszont tudom mi a kiszolgalas, luxus hajon dolgoztam 6 évig.
Tudom mi a kedvesség és tudom mit jelent a kiszolgálás.
Az, hogy a kijelzőn megjelenő ételed elkészült, semmit nem jelent. MÈG nem kaptál innivalót, nem kaptál evőeszközt és az előtted ülő után sem volt az asztalod letörölve.
Azt is magadnak csinalod? Akkor miert nem veszel mikrozható kaját, amit megeszel otthon?
Ha meg felveszel egy személyt, akinek a poharak, asztalok, evőeszközök eltörlése lesz a feladata, akkor a pincéred egy takarító lesz, akitől meg azt sem varhatod, hogy jó megjelenése legyen.
Itt megint egy olyan osztja az észt, akinek kevés jutott, Étterembe meg akkor járt mikor megrendelte a mekkdonelcet és plastic tálcán "elslattyogott" az asztalához.
Ha a kérdező ennyire tudja a tutit, nyisson ő egy altala elképzelt éttermet, ahol tele lesz igénytelen csóró emberekkel, mert egy normalis helyet nem képesek megfizetni. ;)
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!