Kedves pincérek, felszolgálók! Hogyan szoktátok meg a meleg tányérok kivitelét?
Figyelt kérdés
Nyáron egy étteremben fogok dolgozni és már most attól félek, hogy remegni fog a kezem ha poharakat viszek, megégetem magam. :D Hogyan "gyakoroljak" rá? Vagy csak én parázom ezektől és igazából minden rendben lesz?
Fiatal, mosolygós lány vagyok, úgyhogy remélem el fogják nézni az esetleges kezdeti nehézségeket
2021. ápr. 18. 22:05
1/5 anonim válasza:
Én már semmit se érzek a kezemmel
2/5 anonim válasza:
Zuhanyozz forró vízzel. Persze ne kezd azonnal a legforróbbal, csak mindig használj egy kicsit kevesebb hideget míg hozzá nem szoksz.
3/5 anonim válasza:
Jobb helyeken tényleg forró a tányér, de ott felszolgáló kendőt biztos használnak, és úgy nem égetik meg magukat. A poharak tálcán hordását pedig nyugodtan gyakorolhatod otthon is, hamar bele lehet jönni.
4/5 anonim válasza:
Erre való a hangedli! :)
Nyugi, nem lesz baj. A lényeg, hogy mindig kedves legyél a vendégekkel.
5/5 anonim válasza:
és ne zuhanyozz forró vízzel mert gyulladást okoz, így is fognak fájni a végtagjaid a megerőltetéstől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!