Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Kedves pincérek, felszolgálók!...

Kedves pincérek, felszolgálók! Hogyan szoktátok meg a meleg tányérok kivitelét?

Figyelt kérdés

Nyáron egy étteremben fogok dolgozni és már most attól félek, hogy remegni fog a kezem ha poharakat viszek, megégetem magam. :D Hogyan "gyakoroljak" rá? Vagy csak én parázom ezektől és igazából minden rendben lesz?

Fiatal, mosolygós lány vagyok, úgyhogy remélem el fogják nézni az esetleges kezdeti nehézségeket

2021. ápr. 18. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Én már semmit se érzek a kezemmel
2021. ápr. 18. 22:36
 2/5 anonim ***** válasza:
32%
Zuhanyozz forró vízzel. Persze ne kezd azonnal a legforróbbal, csak mindig használj egy kicsit kevesebb hideget míg hozzá nem szoksz.
2021. ápr. 18. 22:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Jobb helyeken tényleg forró a tányér, de ott felszolgáló kendőt biztos használnak, és úgy nem égetik meg magukat. A poharak tálcán hordását pedig nyugodtan gyakorolhatod otthon is, hamar bele lehet jönni.
2021. ápr. 18. 22:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Erre való a hangedli! :)

Nyugi, nem lesz baj. A lényeg, hogy mindig kedves legyél a vendégekkel.

2021. ápr. 18. 23:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
és ne zuhanyozz forró vízzel mert gyulladást okoz, így is fognak fájni a végtagjaid a megerőltetéstől
2021. ápr. 19. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!