41/69 anonim válasza:
Francos telefon, a második bekezdésben állati takarmány helyett állati trágyát akartam írni.
42/69 anonim válasza:
Csak egy újabb troll, a kérdést sem votl képes észérvekkel stb megtámogatni csak kiírta, hadd jöjjenek a kommentek.
43/69 anonim válasza:
Annyira kíváncsi lennék, hogy abba milyen méllyen gondoltál bele, hogy ha egycsapásra mindenki vegán lenne..... összeomlana a világgazdaság szerintem legalább a fele, ami a hús-iparon, feldolgozáson, bőriparon, konzerv iparon, stb. alapul., azontúl mi lenne a hirtelen és túlzott házi, és vadállomány szaporulatta, továbbá, hova a bűbánatba lehetne ültetni annyi növényt és gabonát, ami nemcsak az embereket szolgálná ki, hanem a hirtelen megnövekedett állatállományt. Ezt szerintem csak viccből kérdezheti vki, mert nehezen tudom elképzelni, hogy ne lássa a világ összeomlását ebben a kérdésben....
44/69 jegecske válasza:
miért lenne ez jó neked? felőlem legelhetsz is, de a végre, az hülyeség. a szervezetnek nagy szüksége van fehérjére. nem akarok részletekbe menni, de ez tény
45/69 A kérdező kommentje:
Atyaég, miért omlana össze bármi is? Ellenkezőleg, nem kellene az állatokat etetni, emiatt pedig kevesebb éhező lenne a világon.
2018. júl. 6. 18:14
47/69 A kérdező kommentje:
2018. júl. 6. 22:16
48/69 anonim válasza:
Ej mi a pék, egy vegás oldalon persze hogy nem írnak mást, arról nem beszélve ahány tanulmány annyi eredmény lesz belőle. :D
49/69 anonim válasza:
48 nem fenntartható. Sajnos már az egész világunk nem fenntartható. Több mint 7 milliárd ember, fogyó fosszilis energiák és mérhetetlen pazarlás.
50/69 anonim válasza:
"Vegetáriánus. Régi indián szó. Jelentése: Béna vadász."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!