Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegetáriánusok! Tudtátok,...

Vegetáriánusok! Tudtátok, hogy a növények is éreznek fájdalmat?

Figyelt kérdés
Egyre több kutatás bizonyítja, hogy a növények is rendelkeznek az állatokéhoz vagy az emberéhez hasonló fájdalomérző mechanizmusokkal. Ha azért nem fogyasztunk húst, hogy ne okozzunk fájdalmat az állatoknak és ne sértsük meg jogaikat, mit fogyasszunk, ha a növények is éreznek fájdalmat? Nekik talán nincsenek olyan jogaik, mint az állatoknak? Mit fogyasszunk, ha sem állatokat, sem növényeket nem ehetünk?

2017. máj. 28. 13:33
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

"Bocsi, 25-ös!

Nem azért vagyok húsevő, mert a növényeknek is fáj, hanem azért nem fogadom el a vegák indokait az állatok fájdalmára, stb. stb. mert akkor ezen az alapon ne zabálják a növényeket sem!!! Annak is fáj!!"

Bocs, de kit érdekel, hogy te egy anonim oldalon kiabálsz ,hogy te aztán nem fogadod el a vegák érveit, hogy mit esznek és mit nem ? Meg mi közöd hozzá, hogy a vegák mit esznek ? Ki a jóisten vagy te, hogy hőbörögsz, hogy te ezt vagy azt nem fogadod el ? A másik : már miért lennének képmutatók a vegák ? Beleláttok a gondolataikba ? Gondolatolvasók vagytok ? Nagy ostobaságra vall, ha valaki nem képes felfogni és pláne tiszteletben tartani, hogy miért lesz valaki vegetáriánus.

Én nem vagyok vega, de szintén utálom az ilyen buta embereket, ahogy más is írta már előttem. Ja, és persze , hogy téged ez nem érdekel, nyilván ha malacnak vagy zcsirkének születtél volna, érdekelne, hogy a sz-ros ólban töltöd az életed , télen a hidegbne, aztán elgázositanak vagy lefejeznek vagy leszúrnak és minden szervedet felhasználják valamilyen célra. Egyébként van olyan vallás, ami hisz abban, hogy újjjászülethet az ember állatként is, tehát átélheti, amit emberként tett egy jószággal. Gondolom, ha ez bebizonyosodna, hirtelen minden húsevőt érdekelne a jószág élete .

2020. nov. 3. 00:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!