Csak szerintem őrültek a vegánok?
Nekem sem volt, de egy családtag -komolyan- két perc alatt csinált valamit, és most baloldalt van egy izé, amin van HU választás, és most azzal mások a billentyűzeten a betűk. Pl. ha ö-t akarok,akkor a 0-t ütöm, a 0 most az 1-es előtti, az ő a p melletti jobbra, még amellett van a ú, alatta a ű, attól balra az á,é.
Nem kell semmi nagyot csinálni, csak ezt az átváltást. Már annak, aki tudja,hogy mit kell csinálni.
Bocs, csak arra gondoltam,hogy az értelmes válaszokat jó lenne, ha mindenki könnyen elolvashatná.
Remélem,nincs harag.
Azért ne beszéljünk általánosságban! :D
Én is vegán vagyok, mégsem szólok a családomnak, akik húst hússal esznek, hogy ne tegyék. Nem eszek külön szobában, csak mert azt teszik. Nem üvöltök a papámmal, aki disznókat tart.
Értem én, hogy vannak vegánok, akiknek az agyára ment.
De, tartsuk tiszteletben azt az elég vastag réteget, akik csak csendben, boldogan szeretnék élni az életüket állati eredetű ételek nélkül.
"..ha nem ennéd meg őket, nem is léteznének ennyien..."
Jobb is lenne nekik. Főleg nagyüzemi tartásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!