Hogyan kell előre csomagolt virslit főzni? Szerintem valamit elrontottam.
Nem pont ilyen márkájú, de így csomagolt virslit vettem: [link]
Forraltam vizet tűzhelyen lábosban, kibontottam a virslit, kicsit késsel bevágtam. Elkezdtem főzni a forralt vizben, és mikor már a bevágás helyén jól szétnyílt a virsli, kivettem. Viszont puha és rossz ízű volt, pedig frissen vettem. Elrontottam valamit? Máshogy kell főzni, mint a nem előre csomagoltat?
1. A virslit NEM kell fözni, csak felforrósítani, mert már meg van fözve.
2. Minek bevágni? Ilyen még nem hallottam, de teljesen értelmetlen, csak az íze megy ki a vízbe.
Ez MINDEN virslire igaz, nemcsak az elörecsomagoltra
Mért ne lehetne főzni???
Amugy valószínüleg ott rontottad el hogy feldaraboltad csak egybe belekelett volna tenni
Vagy romlottan vetted jártam már ugy én is...
A virslit NEM KELL FÖZNI, már megfözik a gyártás során.
Ezért csak melegíteni kell.
Bevagdalni hülyeség, mert csak szétázik.
Tedd vízbe, emlegítsd forralásig és eheted.
Én megszoktam főzni és nagyon finom szval nemértelek
Amugy csak akkor kell megvagdalni a virslit ha sütjük 2# vok
szia!
A virslit megfőzik a gyárban. Neked csak melegíteni kell, amit lehet lobogó vízben is, de csak kb 2 percig.
Bevagdalni sütéshez kell, kb fél centiméretenként. Főzni egyben kell.
Nem kell bevágni, de nem ettől lett rossz.
Egyszerűen a kapható virslik 90% xar, főleg, ha egy normálisabb, juhbeles virslihez vagy szokva.
Azoknak van igazuk, akik azt írták nem kell főzni, csak melegíteni.
Egyébiránt minden csomagoláson rajta van a felhasználási javaslat.
Van olyan csomagolt virsli is, amelyiket a csomaggal együtt kell felmelegíteni, de , ami a képen van nem olyan. Azok, mint pl a Füstli általában négyesével vannak csomagolva.
belevágni valóban értelmetlen , mert teljesen szétmehet, ami sajnos még bevágás nélkül is megeshet, ha egy pillanattal is túlmelegíti az ember.
A magából kifordult virsli nem gusztusos és nem is finom.
Az ilyen virslik általában tényleg rossz ízűek, főleg vízben forralva, mert felszívják.
Bevágni egyébként sütésnél szokták. Én is például, a főtt virslitől rosszul vagyok, de csepp olajon pirítva nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!