Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintem elrontottam hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem elrontottam hogyan hozhatnám helyre?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy fiúval.

Szoktunk képeket küldeni egymásnak, én is küldtem ma, és oda írtam hogy utolsó volt.

Utána ezt írta: nagyon szépségesen szépséges arany csillag bogàr vagy rajta...

Ez után kicsuszott a számon hogy miért kell hazudnia, hisz a volt barátnője gyönyörű volt és én a kis lába ujjáig sem érek fel.

Erre vissza írta hogy ezt most hagyjam abba, hogy jön ide az a lány, kisebbségi komplexusom van, ő próbált kedves lenni és ezt mondom neki. El köszönt hogy majd holnap beszélünk, kértem maradjon, és azt mondta hogy nem, és gondolkodjak el dolgokon hogy miért lennék én kevesebb mint az a másik?!!!

Sajnálom hogy kicsúszott a számon, és nem akarom elveszíteni még idő nap előtt.

Segítsetek hogyan hozzam helyre??

Egyébként a másik lánnyal azért lett vége, mert nem illetek össze anyagilag, és a nő és családja ezt nem tolerálta, hogy a fiú nincs olyan körülmény között.

2014. aug. 27. 22:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Az anyagi helyzet szerintem a legrosszabb. A szerelem nem pénzről szól. Kérj tőle bocsánatot, azt a férfiak értékelik.

L

2014. aug. 27. 22:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Egyébként az anyagi helyzetet csak nektek írtam. ezt nem írtam a fiúnak. Én csak azt tudom hogy az a nő gyönyörű míg én egy kis szürke kis egér vagyok. Szerelmes vagyok a fiúba. Segítsetek mit írjak neki??
2014. aug. 27. 23:01
 3/4 anonim ***** válasza:
hanyagold, ez az egyetlen jóvátétel.
2014. aug. 27. 23:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Holnap már nem fog haragudni, ne aggódj. Ne hozd fel egyáltalán, és ne magyarázd majd bele semmibe, hogy durcás. Ha ő felhozza, kérj bocsánatot, és mondd meg, hogy hülye voltál, és tényleg kisebbségi komplexusod van a nő mellett, de megpróbálod helyén kezelni a dolgot (és próbáld is meg!) :)
2014. aug. 27. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!