Kb. ket eve nemeszik hust a fiam (37-eves).15-kilot fogyott (szerintem huszat). Nagyon sovany. Agodom -felek, hogy bajafog tortenni. Van e valakinek megnyugtato valasza?
Nem ártana kicsit bővebb információ.
Hány kilóról fogyott le? Lehet, hogy csak te látod soványnak. Én 55 kiló vagyok, 163 cm, anyukám szerint már nagyon sovány vagyok, pedig ez még bőven normális (csak eddig 60 kg voltam). De ez természetes egy anyától.
Ok, hogy nem eszik húst, de halat sem? (Nálam az is hús, de nem mindenkinél). Tejtermékeket, tojást eszik, vagy azt sem? Magyarán vegán-e vagy sem? Ha vegán, az állati eredetű fehérjét pótolja-e valamilyen forrásból?
A fiam 198. cm magas es es kb. 100.kg volt. halatsem es tejtermekeket sem eszik. Tudja, hogy milyen etelekkel po-
tolja a feherjeket. A fiam diplomas tanar es harom kulonbozo iskolakban tanit.lehet, hogy tulhajszolja magat
es az is hozzajarul a fogyasahoz? Koszomom a valaszokat.
Ez nem ajánlott, valószínűleg a "Hiányos Vér" állapotában van, ez nem egyenlő az egészséges fogyással.
Az ember mindenevő, állati táplálék nélkül rossz minőségű növényi táplálékokat tud csak enni (gabonák, hüvelyesek). Ha csak zöldséget enne, az még tartható lenne, de ki az a húst nemevő, aki nem eszik kenyérfélét, hüvelyeseket..? Az indiaiak is okkal cukorbetegek, nem lehet ezzel szórakozni - se diplomásan, se felsőfokú végzettség nélkül. Túl komoly téma a táplálkozás, érdemes hozzáértővel egyeztetni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!