Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Valakinek lesz valami baja ha...

Valakinek lesz valami baja ha 10 évig nem eszik húst? 16/F

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy számomra érthetetlen okok miatt vegetáriánus vagyok 10 éves vagyis úgy 5-6 éves korom óta.

Az érdekelne, hogy lesz-e valami bajom ettől?

2011. jan. 30. 10:25
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
62%
Ha megfelelően van pótolva mással az állati fehérje, akkor nem. Azért elég sok ember él vegán, és nincs semmi bajuk :o)
2011. jan. 30. 10:35
 2/26 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem az ember mindenevőnek lett teremtve. Nem értem, miért kell ezen változtatni akarattal?
2011. jan. 30. 10:42
 3/26 anonim ***** válasza:
66%

én egyész egyszerűen nem bírom megenni a húst.

szóval kiskorom óta nem eszem,kivéve néha néha mikor megkívánom de akkor is csak ilyen sajtal töltött pulykamell vagy ilyesmi.

vérszegény vagyok,lehet,hogy ez összefügg vele.

17L

2011. jan. 30. 10:51
 4/26 anonim válasza:
82%
30f a legtöbb haverom vegetariánus(állatvédelem),nemegy vegán közülük,és az égvilágon semmi bajuk nincs.nem túlsúlyosak az biztos.azért ilyen fiatalon vigyél be elég fehérjét(bab,lencse,szójatofu,tönkölybúza készítmény,ha nem vagy szigorú vegán akkor sajt,hal,tojás stb.).tényleg ne parázz,bátran legyél büszke vegetariánus.én felnézek rátok
2011. jan. 30. 10:57
 5/26 anonim ***** válasza:
79%

"vérszegény vagyok,lehet,hogy ez összefügg vele.

A B12 nincs a levegőben!

2011. jan. 30. 11:03
 6/26 anonim ***** válasza:
38%

"elég sok ember él vegán, és nincs semmi bajuk :o)"

A károsodás nem egy két év alatt következik be.

2011. jan. 30. 11:05
 7/26 anonim válasza:
40%
igen, akkor te leszel a hús, Thai földön embert is szoktak vágni. érdemes megnézni a képeket. "vicces"
2011. jan. 30. 11:21
 8/26 anonim ***** válasza:
55%
én nem vagyok vegetáriánus, de azt mondom, hogy simán lehet valaki vegetáriánus, mindenféle károsodás nélkül, ha az állati eredetű zsírokat és a fehérjéket megfelelő növényi olajokkal és megfelelő növényi fehérjékkel helyettesíti...és bizony vannak vitaminok, amiket pótolni kell tablettával, mert nincs olyan tisztán vega étrend, amiben minden szükséges vitamin pótolható
2011. jan. 30. 11:30
 9/26 anonim ***** válasza:
80%
Aki 5-6 éves gyerekét vegetáriánus életmódra kényszeríti, az beteg ember. Nem értem miért kell a szülő akaratát ráerőszakolni egy kisgyerekre, aminek igen, számos következménye lehet.
2011. jan. 30. 11:45
 10/26 A kérdező kommentje:

Nem a szülők kényszerítettek rá, hogy vegetáriánus legyek. Biztos kiskoromban láthattam egy disznóvágást és amiatt nem mertem sokáig húst enni.

De már nagyon szeretnék húst enni, de nem tudom, hogy kezdjem... :D

Amúgy a fehérjét pótlom, naponta 1 - 2 - 3 liter tejet megiszok...

2011. jan. 30. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!