Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem őrültek a...

Pls egy választ kérdése:

Csak szerintem őrültek a mostani alsoskorosztályban levők?

Figyelt kérdés

Az 1-3,4 ig gondolom. Nagyon idiotak mar bocsanat . Mi amikor ennyi idősek voltunk nem voltunk ilyen majmok. Ertem hogy szeretnének nagyobbak lenni de en alsoba nem huztam swag sapkat meg nem farmerba meg szines farmerba jartam es nem az volt a téma hogy milyen alkohol tartalmu italokat igyunk majd. Meg mindegyik kis

hobbit avval jön hogy nezi a horrort . En ilyen idos koromban a tom es jerryrol almodoztam nem errol.

2013. nov. 24. 19:51
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Röpke 8-12 év, és taníthatom őket az egyetemen:-S.
2013. nov. 24. 20:10
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha ott is akkor százalékban mondasz hasznos dolgokat, akkor még illeni fog a tanár a diákjához :).
2013. nov. 24. 20:22
 3/7 A kérdező kommentje:
De egyszerűen neveletlenek es mind azt hiszi hogy mar 18 eves.
2013. nov. 24. 20:24
 4/7 anonim ***** válasza:

ez a világ rendje

Minden generáció meg van róla győződve, hogy okosabb az előzőnél és bölcsebb a következőnél.

2013. nov. 24. 21:03
 5/7 anonim válasza:
Akkor megnyugottam nem csak nálunk ez a helyzet. nálunk pl.: a múlkor arról beszélgettek 3.-osok hogy milyen cigid van. milesz velük 10 év múlva? 15F
2013. nov. 24. 21:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Emberek, ne mondjátok már, hogy ilyen létezik, hogy 8 évesen cigiznek? :O Ha tényleg ez van, én kikergetem Hoffman Rózsit a helyéről, és valamit csinálok.
2013. nov. 25. 07:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Hidd a mostani kis gyerekek nagyon vagánynak hiszik evel magukat pl hogy isznak. A másik ami szörnyű hogy rendkívűl buták és nagyon parasztok. Énis csináltam hülyeségeket, meg még most is de ezek sokkal elmaradottabbak.
2013. nov. 25. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!