Az emberek szerintem nem méltók az életre. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Az,aki háborúkat csinál,tönkreteszi a bolygót,mindent kisajátít magának,fájdalmat okoz,nem foglalkozik a társaival,szerintem nem érdemli meg,hogy éljen.Az ember maga a legkártékonyabb dolog a Földön.2013. nov. 7. 18:30
1/7 Shai-Hulud válasza:
Így van.
Akkor most kössük föl magunkat? :-(
2/7 anonim válasza:
Az élethez mindenkinek joga van. Hogy azután mi lesz vele azt majd Isten eldönti. Persze igazságtalan ez a világ ez nem kétség.. de vannak olyanok akik megérdemlik az életet és nem kéne egy kalap alá venni őket az "ember" jelzővel. Pont hogy az ilyeneket nem kéne embernek nevezni.
3/7 anonim válasza:
Azt hittem, eddig csak én vélekedek erről így. Nem érdemli meg az emberiség az életet, már azt hiszem megérett a pusztulásra, bár vannak ugye kivételek. De ahogy a háborúban lenni szokott, itt is lennének 'civil' áldozatok, ez elkerülhetetlen.
4/7 anonim válasza:
Csak saját magatokat ítéljétek el -_-
Én köszönöm de rohadtul megérdemlem hogy éljek
5/7 anonim válasza:
és mit teszel érte,hogy jobb legyen sajád magad által?vagy mit adsz hozzá,hogy ez a világ jobb legyen?szar emberek mindíg is voltak,és még bőven lesznek is....saját magad irányítod,és írod a jövődet.Pl.téged még háború sem ér,gondolom nem éhezel,van tető a fejed fölött,internet...kényelmesen élsz viszonylag,de aki tényleg nem emberhez méltóan az utcákon él?az mit mondjon,erről az értelmetlen kérdésről.
6/7 Angelik@ válasza:
Akkor fogsz majd nagyokat bámulni, ha következő életedben egy állatnak születsz. Írigyelni fogod azokat a csúnya embereket, akik kártékonyak a földre. Az élet ajándék, becsüljétek!
7/7 anonim válasza:
Nyugi, szerintem se... Gondolj bele: pl.: egy cápát azért ölnek meg mert megtámadta a szegény kicsi embereket. Azért elkéne azon gondolkozni, hogy ők hány millió fajt irtottak már ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!