Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek szerintem nem...

Az emberek szerintem nem méltók az életre. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Az,aki háborúkat csinál,tönkreteszi a bolygót,mindent kisajátít magának,fájdalmat okoz,nem foglalkozik a társaival,szerintem nem érdemli meg,hogy éljen.Az ember maga a legkártékonyabb dolog a Földön.
2013. nov. 7. 18:30
 1/7 Shai-Hulud ***** válasza:
68%

Így van.

Akkor most kössük föl magunkat? :-(

2013. nov. 7. 18:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Az élethez mindenkinek joga van. Hogy azután mi lesz vele azt majd Isten eldönti. Persze igazságtalan ez a világ ez nem kétség.. de vannak olyanok akik megérdemlik az életet és nem kéne egy kalap alá venni őket az "ember" jelzővel. Pont hogy az ilyeneket nem kéne embernek nevezni.
2013. nov. 7. 19:27
 3/7 anonim ***** válasza:
41%
Azt hittem, eddig csak én vélekedek erről így. Nem érdemli meg az emberiség az életet, már azt hiszem megérett a pusztulásra, bár vannak ugye kivételek. De ahogy a háborúban lenni szokott, itt is lennének 'civil' áldozatok, ez elkerülhetetlen.
2013. nov. 7. 20:35
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Csak saját magatokat ítéljétek el -_-

Én köszönöm de rohadtul megérdemlem hogy éljek

2013. nov. 7. 21:06
 5/7 anonim ***** válasza:
46%
és mit teszel érte,hogy jobb legyen sajád magad által?vagy mit adsz hozzá,hogy ez a világ jobb legyen?szar emberek mindíg is voltak,és még bőven lesznek is....saját magad irányítod,és írod a jövődet.Pl.téged még háború sem ér,gondolom nem éhezel,van tető a fejed fölött,internet...kényelmesen élsz viszonylag,de aki tényleg nem emberhez méltóan az utcákon él?az mit mondjon,erről az értelmetlen kérdésről.
2013. nov. 7. 21:08
 6/7 Angelik@ ***** válasza:
Akkor fogsz majd nagyokat bámulni, ha következő életedben egy állatnak születsz. Írigyelni fogod azokat a csúnya embereket, akik kártékonyak a földre. Az élet ajándék, becsüljétek!
2013. nov. 8. 02:37
 7/7 anonim válasza:
Nyugi, szerintem se... Gondolj bele: pl.: egy cápát azért ölnek meg mert megtámadta a szegény kicsi embereket. Azért elkéne azon gondolkozni, hogy ők hány millió fajt irtottak már ki
2013. nov. 8. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!