Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Igaz, hogy a vegetarianizmus...

Igaz, hogy a vegetarianizmus a legjobb dezodor?

Figyelt kérdés

2015. febr. 14. 19:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Jópár évig voltam vega, az égvilágon semmi változást nem tapasztaltam, semmilyen téren, csak megmenekültem a vasárnapi csirkeevéstől, amit roppantmód untam. Nem volt bajom a szagokkal se előtte, se utána, ha rendszeresen fürödtem s úgy szoktam :)
2015. ápr. 24. 23:52
 22/22 anonim ***** válasza:

Szia! :)

En nyers vegan vagyok, nem vegetarianus, ami azt jelenti, hogy az eteleim csak gyumolcsbol es/vagy zoldsegbol allnak. Lehetoleg nyersen, max 10-20%-ban fozve/sutve/melegitve.

Korulbelul 2 eve elek igy es hatalmas valtozasokat vettem eszre. Valo igaz hogy a testszag a szorrel is osszefuggesben van, de en igenis erzek szagbeli valtozast. A fokhagymazott krumpli utan pedig nem vagyok budos. Es ezt kikerem magamnak! :D

Mivel iszonyu rostos, ledus a dietam hamar atmennek az etelek, akar egy csomag ujhagymat is ehetnel reggelire, akkor is enyhebben+kevesebb ideig lehetne eszlelni a szagokat, nem ul meg a belekben orakig az osszetevo.

Ide tartozik egy nagyon regota ismert teny is, miszerint aki sok gyumolcsot eszik, annak jobban is szaglik ....

Ez valosaggal feldobta a szexualis eletemet. :)

Probalj meg par napig vegan etrendet kovetni es eszre fogod ezeket venni, ne hallgass a tobbiekre.

2015. máj. 19. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!