Miért néznek a predán étrendet követők a vegetáriánusokra úgy, mintha pestisesek lennének?
Figyelt kérdés
#vegetarianizmus #vegán #kirekesztés #kirekesztettség #pestis #intolerancia #megbélyegzés #predán #pestises
2015. jan. 15. 11:15
1/23 anonim válasza:
Mi az a predán étrend?
Bocsi, de még sose hallottam róla.
3/23 Andizsuzsi válasza:
Én pl. nem nézek, kérlek, ne általánosíts!
4/23 anonim válasza:
Én sem nézek rájuk máshogy, mint bármelyik emberre.
5/23 A kérdező kommentje:
Nem általánosítok, ezek tények.
2015. jan. 15. 16:31
6/23 zolidobos válasza:
Tőlem négykézlábra ereszkedve legelhetsz az árokparton, akkor sem nézek rád csúnyán. Na megyek, lekap a pörköltem...)))
7/23 Andizsuzsi válasza:
"Nem általánosítok, ezek tények."
Távolról sem. Tények akkor lennének, ha minden predán így cselekedne. A többség lesz@rja, hogy mit és hogyan esztek, engem pl. a legkevésbé sem érdekel. Így nem is tény.
8/23 anonim válasza:
Szerintem inkább csodálkozva néznek, nem úgy mintha pestises lenne. De vannak vegetáriánusok, akik nagyon látványosan csinálják, vagy inzultálják a húst is evőket, ilyenkor már lehet hogy csúnyán néznek rá.
9/23 Doctor zsozso válasza:
nincsen olyan hogy predán étrend mert nincsen olyan ember aki csak húst enni így ez úgy hülyeség ahogy van, vagyis egy normálisan étkező ember azért néz furán a vegetáriánusra mert az nem természetesen eszik mert ugye az ember mindenevő és az állat meg alacsonyabbrendű finom élőlény
10/23 anonim válasza:
"az állat meg alacsonyabbrendű finom élőlény"
LOL :D
Szerintem senki nem néz senkire pestisesként egyrészt, másrészt a "predánok" valószínűleg tisztában sincsenek azzal, hogy ebbe a csoportba sorolandók. Még ők hinnék hogy sértegetik őket ha predánnak titulálják.
Egyáltalán miért kellene másokat bántani csak mert más ételt esznek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!