Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Miért néznek a predán étrendet...

Miért néznek a predán étrendet követők a vegetáriánusokra úgy, mintha pestisesek lennének?

Figyelt kérdés

2015. jan. 15. 11:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
84%

"az állat meg alacsonyabbrendű finom élőlény"

Az ember is finom lehet, ha jól van elkészítve ;-)

2015. jan. 18. 09:13
 12/23 anonim válasza:
97%
Amiért a vegetáriánusok meg húszabáló gyilkosoknak tekintik a predánokat (életemben először hallom ezt a szót...) "Nem általánosítok, ezek tények."
2015. jan. 18. 12:16
 13/23 Doctor zsozso ***** válasza:
21%
nincsen bajom a vegákkal de attól még a táplálkozásuk nem az emberi természethez van igazítva kérdezzetek bármelyik orvost egyik se foglya azt mondani kivételes betegségen kívül, hogy ne egyél húst mert egészségtelen, sőt bizonyos dolgokat amiket elengedhetetlenül be kell vinnünk a szervezetünkbe szinte csak onnantudjuk megfelelő mennyiségben megszerezni
2015. jan. 18. 16:22
 14/23 Andizsuzsi ***** válasza:
5%

"nincsen olyan hogy predán étrend mert nincsen olyan ember aki csak húst enni"

A predán étrend nem azt jelenti, hogy követője csak húst eszik.

2015. jan. 19. 09:33
 15/23 anonim válasza:
100%

Ja, szóval akkor predán vagyok, köszi, most hallom ezt a szót először. (Talán mert nem akarom az étkezési szokásaim alapján címkézgetni magam...)

Szerintem többségünk nem néz úgy a vegetáriánusokra, mintha pestisesek lennének. Én például magasról teszek rá, hogy te mit eszel és mit nem.

2015. jan. 20. 14:03
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Én felőlem mindenki azt eszik amit akar. Ahhoz meg senkinek nincs köze, hogy én mit eszek.
2015. jan. 21. 08:35
 17/23 anonim válasza:
100%
Szerintem mind a két csoport szélsőséges. Legjobb az arany középút.
2015. jan. 21. 09:53
 18/23 dodi1881 válasza:
100%
Szerintem ez a feltételezés hogy úgy néznek rájuk a predán étrendűek, mintha pestisek lennénnek, csak bizonyos vegetáriánusok fejében létezik. Főleg, hogy az emberek nagyrésze nem is tudja, hogy ő predán étrenden lenne, vagy hogy azt követi. Én, ha azt hiszem, hogy az én étrendemet (pl. vegetáriánus), mások nem fogadják el, bizonyára mindenki szemében azt a "nemelfogadást" vélném felfedezni, amit én hiszek. Holott valójában az esetek nagyrészében, senkit nem érdekel, hogy én most répát eszem répával, vagy nem. Én is predán vagyok a cikkben olvasottak alapján, de sosem néztem még ferde szemmel vegetáriánusokra (ismerek néhányat). Meg sem fordult a fejembe, hogy közülük néhányan étkezési szokásaik miatt esetleg szorongásokkal küzködnek, vélt előítéletek miatt.
2015. jan. 21. 09:55
 19/23 anonim ***** válasza:
10%
én inkább úgy nézek a vegákra mint gyerekes idiótákra. elnézést a kifejezésért, de ez a helyes szó rájuk. attól hogy 10-ből 2 ember nem fog húst enni, attól még a maradék 8 fog. tehát a hústermelés se fog leállni. de attól még az a 2 főre jutó hús nem fog elfogyni magától ----> pazarlás ---> ez az igazi mészárlás. mert itt nem vesszük hasznát az állat halálának.
2015. jan. 27. 21:45
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, vedd figyelembe, hogy a Földön mintegy 600 millió vegetáriánus/vegán él, így eleve annyi állattal kevesebbet is tartanak és vágnak le. A boltok annyit rendelnek, amennyi kb. elfogy, és a gazdák és cégek is csak annyi állatot hizlalnak, amennyit el tudnak adni.
2015. jan. 28. 15:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!