Ehhez milyen leves illene?
Figyelt kérdés
Vendégeket várok, főételnek gombafasírtot gondoltam párolt lila káposztával és burgonyapürével, viszont nem tudom milyen leves illene hozzá. Az egyik vendég vegetáriánus, úgyhogy jó lenne, ha a leves is olyan lenne.
Előre is köszi minden tippet, esetleg bevált recepteket! :)
2015. febr. 5. 17:23
1/7 anonim válasza:
Gyümölcsleves pl. almából, vagy meggybefőttből, vagy körtéből, vagy aszalt szilvából.
2/7 anonim válasza:
ok, az egyik vendég vegetáriánus, gondolom miatta van a gombafasírt...
de mindenkinek vega kaját adsz?
3/7 anonim válasza:
Utolsó, nem mindenki húsimádó.
De tényleg össze lehet dobni szerintem egy sima fasírtot is mellé, ha van rá igény. :)
Én egy zöldborsó, vagy valami más zöldséglevest el tudok képzelni elé.
4/7 anonim válasza:
19.06
Na erre varrjál gombot :D és ez vegán, nem vega :)
Vannak irtó finom vega kaják is :)
Egy fincsi brokkolikrémlevest el tudnék elé képzelni :)
5/7 anonim válasza:
Csinálj zöldéges ragulevest, és a gombafasírt mellett a nem vegáknak húsos fasirtot, egy ember miatt miért szenvedjen hús nélkül a többi vendég is, ráaádul sokan nem szeretik a gombát.
6/7 anonim válasza:
nem, de azért a kérdező egyértelműen leírta, hogy egyetlen vegetáriánus van a vendégek között...
7/7 anonim válasza:
Jaja, én is brokkoli krémlevest akartam írni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!