Milyen leves illene a sült kacsamellhez?
Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 16:51
1/8 anonim válasza:
kacsa aprólékból . tárkonyos ragú leves
sütő tök krémleves
2/8 anonim válasza:
Zöldbab leves, karfiol leves, akár egy kis tojásos leves. Szerintem minden olyan leves, amely tejfölös-ecetes leves.
3/8 anonim válasza:
Monnyuk én valami hideg gyümölcs(meggy?)levest ennék előtte.
4/8 anonim válasza:
Attól is függ, mi lesz a köret a sült kacsamell mellé.Ha pároltkáposzta, vagy gyümölcsös szósz vagy kompót, akkor valami semleges egyszerű sós alapízű levest adnék elébe.
fokhagymakrém, sajtkrém, brokkolikrém, de a könnyű ragu, vagy grízgombóc/májgombóc leves is szóba jöhetne.
Ha az említett pikáns köretek nem kerülnek mellé, akkor egy finom őszi gyümölcslevest készítenék. Körte-alma-birs pl.
6/8 doboszoli válasza:
Nekem így elsőre a paradicsom leves ugrik be.
7/8 anonim válasza:
En is kremlevesre gondolok elsonek,akar zoldseg,akar gyumolcskremleves.
8/8 mustafa33 válasza:
Mivel a kacsához általában káposzta vagy gyümölkcs alapú köret is szokott lenni, semmi esetre sem savanyú és tejfeles levest, sem gyümölcs levest. Bármilyen sós ízesítésű, barna "tiszta" levest ajánlanák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!