Ha nem sült át a császármorzsa, lehet valami bajunk?
Mindig túlaggódom a főzést, ahogy most is.
Netről néztem a receptet, ott azt írták, 15 percet kell sütni, én több, mint fél órán át sütöttem, de sárga maradt, nem lett barna.
Azt olvastam, hogy ha kanállal ki lehet szedni, tehát ha száraz, akkor már jó. Én mégis nyersnek éreztem a belsejét. Ha esetleg mégis nyers volt, lesz valami bajunk tőle?
Ja, és babát várok, úgyhogy duplán aggódom emiatt.
Ha esetleg nyers volt, mi lehet a következménye?
A császármorzsa 15 perc alatt megsül, felesleges tovább sütni.
A külseje nem barna, csak ha megégett, de az égett étel tényleg ártalmas.
A belseje meg nem szabad, hogy száraz legyen, mert akkor ehetetlel lesz.
A tojásos ételek 5-6 perc alatt megsülnek, addig nyers, amig folyik, emiatt értelmes ember nem csinál problémát.
Már ne haragudj, de ez beteges dolog!
Ha a recept 15 percet ír, akkor fél óra után már ehetetlen lesz. A normális császármorzsa belül levegös, puha, és kivül aranysárga, semmi esetre sem barna, csak ha elégeted. Semmiféle tészta, illetve a tojás benne nem marad nyers pár perc után.
A babavárás meg nem arról szól, hogy mindenféle dolgot beképzelsz, és csinálod magadnak a stresszt!!!! Remélhetöleg mire meglesz a baba, leszoksz erröl, mert különben a gyerekedet tönkreteszed az agyonféltésssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!