A fagyasztóban lévő virsliből szeretnék főtt virslit csinálni, csak simán rakjam bele majd a forró vízbe vagy van egyéb módszer amivel meggyorsíthatnám a folyamatot az olvadáshoz?
Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 15:33
1/5 anonim válasza:
Hideg vízben kezd el főzni : lassú tűzön mire felforr addigra már jó lesz a virsli..
2/5 anonim válasza:
Nem kell felolvasztani. Tedd bele a forrásban lévő vízbe és öt percig főzd. Tovább felesleges, ugyanis a virslit egyszer már megfőzték a gyártás során.
3/5 anonim válasza:
2. hülyeség, nem olvad ki, csomószor próbáltam. Ki kell olvasztani főzés előtt.
Úgy jó, ahogy az 1. írja.
4/5 anonim válasza:
Én sem olvasztottam még ki sose a virslit, bele a forró vízbe és pár perc alatt kész.
5/5 anonim válasza:
Én is mindig fagyasztott virslit tettem forró vízbe.. És max 7 perc alatt kész lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!