Lehet görögdinnyéből valami sült/főtt kaját csinálni?
Figyelt kérdés
Soha nem hallottam görögdinnyés sütiről, görögdinnye levesről, görögdinnye lekvárról. Se fagyi, se főzelék, semmi. Állítólag még pálinkát se lehet belőle főzni.
Tényleg csak nyersen fogyasztják?
2013. aug. 13. 17:56
1/7 anonim válasza:
Nem, én mindig csinálok görögdinnye levest, sőt még főzőm a héját finom sütire nagyon
2/7 anonim válasza:
Gyerekkoromban a szomszéd bácsi ! tett el mindig görögdinnyehéj befőttet cukorszirupban.nagyon különleges dolgokat tett el, pl zölddiót is. mindig megkóstoltatta velünk a remekműveit, és hihetetlen finomak voltak.
4/7 anonim válasza:
Ilyen magas víztartalmú gyümölcsből hogyan sütnél, főznél bármit is? Nincs semmi értelme, nincs miből főzni.
5/7 anonim válasza:
Sehogy,mert 90% a viz,azt meg nem lehet sutni,se fozni.
De keverheted turmixba, gyumolcslebe, jegkasaba, saliba, fagyihoz.
6/7 anonim válasza:
Én már olvastam görögdinnyelevesről.
7/7 anonim válasza:
igy a legfinomabb, és tényleg nem igazán lehet semmi másra használni, hisz szinte csak víz.
de a tescoban van a savanyuságoknál is, üvegben is, még nem kostoltam, nekem igy jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!