Mi az a főtt/sült kaja, ami elkészítés után sokáig eláll? 1 hétig is akár?
Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 13:22
1/6 anonim válasza:
"igazi piaci lángos"
Egy hétig is eláll a hűtőben az alap és mindig csak annyit sütsz ki amennyi épp kell.
Isteni finom :)
2/6 anonim válasza:
ilyen sok idő után már nem nagyon lenne gusztusom semmihez. de alapvetően a magyar ételek tartósak (egy hétig semelyikre se tudnám 100%-ra mondani, hogy eláll)
töltött káposzta, vagy székely
paprikás csirke
bableves
ezek több nap múlva is még jók
3/6 anonim válasza:
bármilyen hús lesütve, a saját zsírjában eláll egy hétig, még tovább is. régen vindőben ,zsírban tárolták a disznóvágáskor kisütött húsokat és a kamrában tartották.
télen kivettek belőle, és felmelegítették.
de valóban a töltött,-székelykáposzta is bírja egy hétig.
üdv.
4/6 A kérdező kommentje:
Oksa, köszi. Akkor azt hiszem, töltött káposzta lesz.
2010. okt. 4. 14:09
5/6 anonim válasza:
"paprikás csirke "
Ez még viccnek is rossz! Egyik legkevésbé elálló étel!
6/6 anonim válasza:
nem mondtam, hogy egy hétig, de pl. csütörtökön csináltam és tegnap még jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!