Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csinálok rosszul? Szottyos...

Mit csinálok rosszul? Szottyos lett a sült hal, többi lent.

Figyelt kérdés
Tengeri halfilét besóztam, lecsöpögtettem, megforgattam paprikás lisztben, és bő zsírban kisütöttem. Már a megfordításnál darabokra esett szét, és olyan szottyos állaga lett.

2013. szept. 21. 12:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem ez akkor szokott lenni ha fagyasztottat veszek és kiolvasztom sütés előtt. A fagyasztott filét fagyasztva érdemes panírozni és sütni úgy nem esik szét. Ha viszont friss hal volt akkor ötletem sincs..
2013. szept. 21. 12:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Fagyasztott volt, és tényleg kiolvasztottam sütés előtt. Mert fagyottan elég nehéz panírozni, főleg, hogy még vízréteggel együtt fagyasztják (pangasius).
2013. szept. 21. 13:13
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Pangasius amúgy is elég szottyós hal, nekem pl nem is ízlett, jobb ha panírozod, akkor nem esik szét, én felolvaszottam, lesőztam, majd lecsöpögtettem és paprikás listbe, tojásba, majd cornflais-es zsemlemorzsába forgattam, így sütöttem ki.
2013. szept. 21. 14:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!