Mit csinálok rosszul? Szottyos lett a sült hal, többi lent.
Figyelt kérdés
Tengeri halfilét besóztam, lecsöpögtettem, megforgattam paprikás lisztben, és bő zsírban kisütöttem. Már a megfordításnál darabokra esett szét, és olyan szottyos állaga lett.2013. szept. 21. 12:34
1/3 anonim 



válasza:





Nekem ez akkor szokott lenni ha fagyasztottat veszek és kiolvasztom sütés előtt. A fagyasztott filét fagyasztva érdemes panírozni és sütni úgy nem esik szét. Ha viszont friss hal volt akkor ötletem sincs..
2/3 A kérdező kommentje:
Fagyasztott volt, és tényleg kiolvasztottam sütés előtt. Mert fagyottan elég nehéz panírozni, főleg, hogy még vízréteggel együtt fagyasztják (pangasius).
2013. szept. 21. 13:13
3/3 anonim 



válasza:





Pangasius amúgy is elég szottyós hal, nekem pl nem is ízlett, jobb ha panírozod, akkor nem esik szét, én felolvaszottam, lesőztam, majd lecsöpögtettem és paprikás listbe, tojásba, majd cornflais-es zsemlemorzsába forgattam, így sütöttem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!