Igaz, hogy a vegetarianizmus a legjobb dezodor?
Figyelt kérdés
2015. febr. 14. 19:32
1/22 anonim válasza:
A növényi fehérjék bomlása nem jobb a húsénál, biztos éreztél már bab vagy káposzta utáni szagot.
2/22 anonim válasza:
az izzadás nem olyan büdi, mint a húsevőknél
3/22 anonim válasza:
Bablevest ettél már? :-) Nagyon jó "dezodor", ami utána következik. :-)
4/22 anonim válasza:
1,3 -milyen desodort használtok bélgázokra?
5/22 anonim válasza:
Még eszembe jutott a hagyma, fokhagyma, vöröshagyma... randi előtt nem javasolt szerintem, de kipróbálhatod, mennyire leszel vele vonzó. :-)
6/22 anonim válasza:
Nem igaz.
Konkrétan ez egy baromság.
Ha nem olyan ételeket eszel, ami közvetlenül befolyásolja az izzadság, és a bőröd szagát, pl fokhagyma, akkor teljesen mindegy, mit eszel.
Az izzadság ugyanis nem önmagában büdös!
Az izzadságon elszaporodó baktériumok, és azok anyagcseretermékei a büdösek!
Azoknak meg tökmindegy mit ettél!
Ha van min szaporodni, és nem mosakszol, akkor büdösek.
7/22 anonim válasza:
A testszag azért eléggé összetett dolog, nem csak a táplálkozástól függ, hanem az egészségi állapotodtól is, az életkorodtól, vannak életszakaszok, amikor jobban izzadunk, pubertás idején és később a következő változó korban, a nőknek ismerős lehet a klimax. Az sem mindegy, hogy túlsúlyos vagy-e vagy sem, mert egy túlsúlyos ember jobban izzad. A szőrnövekedés mértéke illetve a hajlatokban (ahol kevésbé szellőzik a test) a szőrtelenítés szintén befolyásolja. Megint más, ha valaki nehéz fizikai munkát végez, gőzben dolgozik, vagy irodában ül.
8/22 anonim válasza:
Steve Jobs is ezt hitte, nem használt dezodort, mert vega, aztán alig tudták megtűrni olyan büdi volt.
9/22 anonim válasza:
Én egy éve vagyok húsmentes és semmi változást nem éreztem. Sem ebben sem másban. (Bár én alapból sem izzadok, csak nagyon minimálisan,az sem büdös).
26/N
10/22 Nauta válasza:
Igaz.Aki gyakorlatban folytatja vagy csak kevés húst eszik ,megtapasztalhatja.
Lábszag csökken ,akár megszűnik,izzadság nem kellemetlen stb..
Próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!