Luceer kérdése:
A vöröshúst lehet pótolni?
Figyelt kérdés
Vega akarok lenni, de a szüleim azt mondják, hogy van pl a vöröshús, ami a szívhez kell vagy micsoda és hogyha majd elmúltam 18, akkor lehetek... Szerintetek lehet pótolni a vöröshúst? Vegetáriánusok, segítsetek!!2014. szept. 16. 17:50
11/15 anonim 

válasza:

Voltam vega évekig és igenis engem már-már sért, ha valaki egy állat holttestét éve azt állítja, hogy ő biza vega. Ez nem így működik. A csigának is más a húsa, a lazacnak is, a ráknak is, de ha ezeket eszem, én nem mondom, hogy vega vagyok (a cseresznyekukac és a biciklizés közben lenyelt muslica a maximum), s majdnem vegának sem nevezném magam, ha minden héten ezt cselekedném... (A majdnem vega az, ami nem hivatalos és bizonyára sokak szerint hülyeség ilyet mondani, de számomra roppant logikus, mert nagyságrendekkel közelebb állok a vegákhoz, mint a normál étrenden élőkhöz s ugyanolyan "problémáim" vannak, nem tudok s nem akarok húst főzni (illetve bele tudom dobni zsírba :)), a fehérjebevitelemben nincs szerepe, boltban nem tudok húst venni, büfében nem tudok húst venni, normál bográcsozás kiesett, sok étterem igen problémás, s alapvetően kerülöm a húst, a legjobb, nem üzemben tartott fajtákat is, s ha valaki hetente belém tömné, rövid úton vega lennék egy életre a sokktól. Na ezért alkalmazom a gumi és nem egyértelmű "majdnem vega" kitételt.)
12/15 anonim 

válasza:

Nem lesz hiánybetegséged, a hal meg pont ugyanúgy döglött állat, mint az összes többi. Aki azt eszik, nem vegetáriánus. Pont.
13/15 anonim 

válasza:

Nem kell pótolni semmivel. A szüleid ezt nem értik, valószínűleg később sem fogják. Ha vega akarsz lenni, legyél az, és ne egyél meg semmit, amiben dög van. Egy idő után el fogják fogadni.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. szept. 19. 15:45
15/15 anonim 

válasza:

Miért akarsz vega lenni???? Egyed a húst jó az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!