Hogy tudnék hízni, ha vega vagyok?
Figyelt kérdés
Lassan fél éve lakto-ovo vegetáriánus vagyok, alapból vékony testalkat (168 cm, és 47 kg). Hogyan tudnék hízni? Az ismerőseim szerint "húst hússal" és hízok, de ezzel nem értek egyet, szerintem a szénhidráttól lehet hízni ami ugye nemcsak a húsban van. Mit egyek, milyen gyakran, stb.? Köszönöm a válaszoakt.2014. márc. 23. 17:59
31/35 anonim válasza:
Vegetáriánus voltam, ezért tudom, mit jelentett nekem és a környezetemnek ez az életforma. Szójával még változatosabb. A vegyes táplálkozás azonban annál is változatosabb és gazdagabb. A hormonokat, antibiotikumokat tartalmazó húsokkal kapcsolatban talán még annyit: ha nem műtrágyázzák a növényeket (sok műtrágya, növényvédő szer kisbabáknak kifejezetten egészségtelen), akkor természetes trágyával (pl. tehén, ló) szokták. Ezen az úton ugyanúgy bekerülnek a növényekbe is az említett anyagok. Marad a bio és szerencsés az, aki olyan bio-t vesz, ami valóban az, tehát még a komposztja is az volt, az elvetett magról nem is beszélve. Mindezt csak azért írtam le, mert én nem gondolom, hogy bármilyen szempontból előnyösebb lenne a vegetáriánus táplálkozás, a kérdező pedig 47 kg-mal fél éve vega. Én 45 kg voltam, amikor több jel is utalt rá és mások is, hogy ez így nincs rendben.
32/35 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, a vékonyság genetikai, találkoztam egy lánnyal aki kb. 10 éve vega (szinte vegán), és teljesen normális a súlya, szóval biztos, hogy nem a vegaságtól vagyok vékony, mivel azelőtt is az voltam :)
2014. ápr. 23. 21:15
33/35 anonim válasza:
Én speciel azután híztam meg, hogy vega lettem.
34/35 A kérdező kommentje:
Utolsó, hogy csináltad? :D
2014. ápr. 25. 22:32
35/35 anonim válasza:
Valószínűleg sok tésztafélét és kenyeret fogyasztott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!