Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hogy tudnék hízni, ha vega...

Hogy tudnék hízni, ha vega vagyok?

Figyelt kérdés
Lassan fél éve lakto-ovo vegetáriánus vagyok, alapból vékony testalkat (168 cm, és 47 kg). Hogyan tudnék hízni? Az ismerőseim szerint "húst hússal" és hízok, de ezzel nem értek egyet, szerintem a szénhidráttól lehet hízni ami ugye nemcsak a húsban van. Mit egyek, milyen gyakran, stb.? Köszönöm a válaszoakt.

2014. márc. 23. 17:59
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
41%
Az állatokat sajnáljátok megölni! Ez az ember, vagy emberke, (168 cm, és 47 kg), mert fanatikusan követi az eszméiteket! Őt nem sajnáljátok? Mik vagytok ti? Tényleg emberek? Nem csak ő fog elsorvadni, hanem sok-sok ezer ember! Majd mutathattok néhányat, amelyik göthösen túlélte, talán még nyugdíjas is lesz! Én nekem nincs akkora jóságom, hogy embereket áldozzak fel az állataidért, és még csak arra sem vagyok képes, hogy szeme hunyjak a fanatizmusotokon! Ne is jöjjek ide? Hogy nyugodtan butítsatok mindenkit! Tönkremennek... Tönkremennek... Néhány állatot azért megmentettetek! Alapvetően a vegetáriánus életmód természetellenes! Ha még többen lesztek, még több áldozatot követel, akkor is! Miért az embert áldozzuk??? Miért???
2014. márc. 23. 22:01
 12/35 A kérdező kommentje:
Jól érzem magam vegetáriánusként, egészséges vagyok, tökéletes a vérképem, szebb a hajam, bőröm mióta nem eszem húst, a közérzetem is jobb. :) Nem gondolom úgy h "elsorvadoK" és a környezetem sem ;) szerinted fanatizmus, sztem nem. Köszönöm az érdemi válaszokat
2014. márc. 23. 22:19
 13/35 nemvoltmásszabadnév válasza:
53%
Jézusom, te sem gondolod komolyan, hogy a Földön élő 600millió vegetáriánus mind sorvadt, sápadt, vérszegény zombi. Úr Isten!!! Rajtad tényleg nem segít semmi.
2014. márc. 23. 22:43
 14/35 anonim ***** válasza:
46%

A húst inkább a fogyókúrás topikokban szokták ajánlani :) Hízni szerintem is inkább a szénhidrátdús étrendtől lehet, főleg, ha zsír is van benne rendesen. Ha csak a zsír sok, az is inkább fogyasztás irányában hat, bár mennyiség kérdése is a dolog. Plusz emberfüggő is, nem mindenki hízik és fogy ugyanattól.

A többiek már írtak ételeket, én a keményítődúsakra voksolok leginkább.

2014. márc. 24. 01:11
 15/35 anonim ***** válasza:
45%

Hogy a kérdésre válaszoljak:

A húsban nem sok szénhidrát van, inkább fehérje és zsír.

Egyél változatosan, vegyesen, pld zabkása kókusszal, sok olajos mag különböző formában, kevés fehérliszt, inkább teljesörlésű, a babfélék is jók, pld barnarizzsel.

Igyál magtejeket, lehetőleg házit.

2014. márc. 24. 01:44
 16/35 anonim ***** válasza:
32%

"Ez az ember, vagy emberke, (168 cm, és 47 kg), mert fanatikusan követi az eszméiteket! "

A kérdező írta, hogy alapból vékony testalkatú. Tehát nem a vega étkezés miatt/óta az. Másrészt tényleg vannak emberek, akik sokkal nehezebben híznak. Ez nekik ugyanúgy problémát okozhat, mint a túlsúlyosaknál a fogyás.

"Ne is jöjjek ide? Hogy nyugodtan butítsatok mindenkit! Tönkremennek... Tönkremennek..."

Úgy mégis leírhatnád, mi váltotta ki belőled ezt a már-már beteges gyűlöletet a vegetarianizmus iránt. És hogy honnan veszed ezeket a dolgokat, hogy sorvadnak ezek az emberek. Meséld már el légyszíves, nagyon érdekelne.

2014. márc. 24. 12:59
 17/35 anonim ***** válasza:

És a húsban pont nem szénhidrát van. Azt a fehérje miatt szokták javasolni. (Már aki ragaszkodik a rögeszméjéhez, hogy fehérje meg csak a húsban van.)

Hízáshoz sok tészta, cukorfélék...

Én, ha mindenáron hízni akarnék, elkezdenék sörözni. :D

2014. márc. 24. 16:37
 18/35 anonim ***** válasza:
52%

Én nem tudom, szerintem egy vegának a legkönnyebb híznia :D

Én aki húst hússal eszem, karcsú vagyok és izmos. Csomó vega ismerősöm meg lágy, puha fehér hájú, mert ők egész np péksütit meg csokit tömnek magukba, meg tésztát és pizzát, mert "az milyen jó már, nem ölnek hozzá állatot"

Az más hogy egy emeletet nem képesek megmászni, de nyilván az elv a lényeg. :)

Szerintem csináld ezt te is: nutellás kenyér, csokis palacsinta, diákcsemege egész csomagokkal, fincsi tészták, és hamarosan te is dagi vega leszel :)

2014. márc. 25. 12:54
 19/35 anonim ***** válasza:
67%
Hát ja, ha egészségtelen vega akar lenni, akkor csinálja. De gondolom ő nem hájat akar felszedni, hanem inkább izmot. Persze hogy magasabb energiatartalmú ételeket kellene választania, vagy legalábbis nagyobb adagokat, vagy gyakrabban ennie, de ez nem kell, hogy egészségtelen élelmiszerekből származzon. Ezen kívül a sport is fontos, különben csak a zsír nő, az izom nem. A kardiót most inkább ne erőltesd, helyette inkább súlyzózz, és használd az edzőterem gépeit.
2014. márc. 25. 13:21
 20/35 anonim ***** válasza:
Mielőtt ironiának vagy gúnyolódásnak hinnéd, én is lakto-ovo vega vagyok és nekem is hasonló problémám volt, igaz még húsevő koromban. A tuti recept: ropi, ropi, ropi. És naponta egy üveg sör. Gyorsan meghíztam, aztán abbahagytam a kúrát. Hajrá!
2014. márc. 27. 15:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!