Hogyan kell lisztből gabonahúst mosni? Milyen liszt kell hozzá?
Figyelt kérdés
Olvastam róla, de a nevét elfelejtettem.2014. jan. 23. 13:06
1/4 anonim válasza:
amúgy szerintem ez egyszerűen borzasztó valami lehet. rántott csiríz... akkor már nem sokkal jobb egy rántott karfiol???
2/4 A kérdező kommentje:
Azt is szoktam, meg gombát, laskára vágott diót daráltús helyett...
De kísérletezni kell :D
2014. jan. 23. 22:25
3/4 anonim válasza:
A legegyszerűbb, legolcsóbb fehér liszt is jó hozzá, nem kell semmi extrára költeni miatta.
Szejtánnak hívják a kimosott glutént (búzafehérjét).
4/4 anonim válasza:
ha kapásból búzasikért veszel a boltban, akkor azzal sokkal kevesebb dolgod van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!