Leveles tésztát lehet gyúrni zabpehely vagy tönkölylisztből? Esetleg milyen lisztet lehetne használni a finom liszt helyett, hogy kissé egészségesebb legyen?
Figyelt kérdés
2014. jan. 21. 21:18
1/3 anonim válasza:
Tönköly liszttel mindig helyettesítheted a sima lisztet, sőt graham liszttel is keverheted, de a leveles tészta jelentős zsíradékot tartalmaz, úgyhogy akár milyen liszttel készül korántsem lesz egészségesebb...sajnos. .:(
3/3 anonim válasza:
Lehet,de nem eri meg. A nagy mennyisegu zsiradek nelkulozhetetlen,ami javulna egeszsegileg,az jelenktektelen merteku. Az izrol pedig ne is beszeljuk. A teljkiorl.lisztnek van egy eleg jellegzetes ize,ami nagyon nem illik a leveles tesztahoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!