Kelt tésztás fánkot sütött már valaki sütőben? Tapsztalatok így sütőben sütve is finom?
2014. jan. 10. 14:01
1/5 anonim válasza:
Még nem sütöttem, de szerintem így biztosan tömörebb, nehezebb, és nem olyan szép szalagos fánk lesz belőle.
2/5 anonim válasza:
Ez nem farsangi fánk recept, hanem amerikai fánk. Nem szalagos, hanem lyukas. Az állaga is tömör, nem olyan könnyű, mint az olajban sülté. Azonkívül én sokallom benne az élesztőt. Ha sok az élesztő egy kelt tésztában, az kiérzik belőle.
3/5 anonim válasza:
Sütöben sütve nem fánkszerü lesz, hanem olyan, mint egy kalács.
4/5 anonim válasza:
Atolvasva a receptet,nekem nem izlene. En nem szeretem ha egy fank tomor,mondhatni kenyertesztas allagu, epp csak a formaja fankszeru.
Ha igazi, konnyu tesztaju fankot szeretnel,valassz masikat es keszitsd serpenyoben. Inkabb egyel kevesebbet,de az legyen igazi,finom,szalagos!:) szerintem.
5/5 anonim válasza:
Ha a farsangi fánk tésztáját sütőben sütöd, az lesz a bukta. lehet kapni pékségben lekváros buktát, vágod? Ugyanaz a tészta, csak kicsit tömörebb, kevesebb foladékkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!