Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Isteni finom kacsamell titka?

Isteni finom kacsamell titka?

Figyelt kérdés

Hogyan csinálhatnám meg igazán finomra? Sosem sütöttem még kacsát, a mellehúsával meg tudom hogy vigyázni kell mert kiszáradhat.

Tudtok adni tippeket hogy mivel tehetném finom omlós szaftossá? :)


2014. jan. 2. 19:53
 1/4 bumbi02 ***** válasza:
Mint egy jó steaket..: ) Megpirítod mindkét oldalát serpenyőben - 4-4 perc oldalanként - (fontos hogy nagyon forró legyen a serpenyő, mikor elkezded pirítani a kacsamellet), aztán 160 fokos sütőben adsz neki még 10 percet, vagy 15-öt, nagyságától függően, és szép rose-ra hagyjuk a kacsamellet..: ) Szaftos, és szép rózsaszín lesz, de nem véres, így igazából nagyon sok fűszert nem is igényel, mert csak tisztán a kacsahús ízét fogod érezni.. Mikor pirítod a serpenyőben egy kis só, bors.. (eetleg előző este hagymás olajba bepácolhatod, az se rontja el:))
2014. jan. 2. 20:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha tejbe áztatod előző nap attól is finomabb lesz.
2014. jan. 2. 20:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim válasza:
A sütőt állítsd perdületre és minden sínen lesz!
2014. jan. 9. 21:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:
Az omlós hús titka: süsd frissen és csapkodósan.
2014. jan. 9. 21:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!