Gyors, finom, mutatós sütik? Illetve mit főztök, süttök Szilveszterre?
Szilveszter reggel dolgozom 14:00-ig, hazaérek olyan d.u3, előtte lévő nap is melózok, annyi, hogy akkor d.u csinálok a virsli salit, francia salit, meg 31-én d.u sütök szilveszteri malacokat.
Mit süssek még szerintetek? Tepertős pogira gondoltam (van egy nagy zacsi tepertőm),de az idő igényes.. :/
Ezek gyorsan megvannak : sajtos rúd ,sajtos rólo ,
Vendégeink leszner. 8 felnött 4 gyerek
lencse saláta /majonézes /
disznótoros tál : töpörtyü ,kolbász ,hurka ,disznósajt , májas hurka ,lilahagyma kenyér
fasirt golyók ,
sajt tál
baconbe tekert sült máj
fetával töltött paradicsom
kaszinó tojás
francia saláta
Hidegsültnek pedig : libamell vékonyra szeletelve ,csirkecomb ,töltött dagadó
Ezekhez csinálok füstölt sajtos kifliket amit mindenhez lehet enni .
süti : sajtos roló ,rétes,képviselő fánk
a többiek hoznak még sütit.
Köszi :)
bevált Sajtos róló receptet esetleg tudsz írni? Privátban is jó, ahogy jól esik
Sajtos roló :
A tészta sima boltban kapható leveles tészta ezt tekerem a roló formákra : kinyújtom és csikokat vágok belőle majd a leoljozott vagy vajazott formára tekerem .
a krém nálam : 25dkg tejszínes krém sajtba 15dkg sima reszelt és 15dkg reszelt füstölt sajtot2 evő kanál tejfölt keverek . Ezt töltöm a rolókba .
Mascarponét szoktam kikeverni :
Én ezt szoktam : Igaz ez kicsit macerásabb mint az első válaszolóé mert főzni kell a krémet .
A tepertobol en tepertokremet csinalnek, bagettszeletekre kenve, zoldsegekkel jo kis partyfalat, raadasul elore is elkeszitheted!
Sos kategoriaba szuper turos- sajtos rudacska receptem van,ha erdekel szivesen leirom.
Edes sutiknel ajanlom a retest,persze bolti reteslapbol,akkor csak a tolteleket kell megcsinalnod. Illetve nepszeru es gyors a turofank, muffin, piskotatekercs, brownie, kokuszgolyo.
Egyebkent ajanlom a Tante Fanni bolti kesztesztakat,iden isteni vanilias kiflit keszitettem,mindenki dicsert,pedig csak szaggatnom kellett:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!