A libáknak zöld a széklete mert csak növényeket esznek akko ra vegetáriánusoknak is?
:D
A logikádat követve pl. a tehénszar is zöld kellene hogy legyen, vagy épp a lószar. De gondolom már láttál elég barnás-feketés lószart heverni az úton egy-egy lovashintó vagy felvonulás után, meg kilapított világosbarna tehénszart az autóút szélén. Ha mégsem, írd be a gugliba, hogy szarvasmarha széklet vagy hasonlók, és megtekintheted.
A kérdés jogos lehetne. 21 éve vagyok vega, szívesen beszélek a székletemről, ha érdekel.:)
Szóval, nem, nem zöld. Viszont nagyon jó állagú (közép kemény, a fajanszot nem maszatoló) és méretű (szaloncukorkák- tényleg, ez az orvosi meghatározás). Valamint rendszeres a sok rostanyagtól. Sokkal kevesebb a pangó bélsár a belekben, hiszen a növényi tápanyagok gyorsan emészhetőek, míg a hús akár egy hétig is utazhat a belek kacskaringóin.
Az illatanyagok sem annyira erősek és orrfacsaróak.
Ennyit gondoltam megosztani veled, kérdező, de ha további részletekre is kíváncsi vagy, rajtam nem múlik.
7-Nem, alapvetően a növényi táplálék megemésztése a gyorsabb. Itt most nem a fás szárúakra, vagy az emberi fogyasztásra alkalmatlan zöldségekre gondolok. A zöldségek nagyrésze anyagcserepörgető, a cereálik között pedig akad, amelyik magas rosttartalmával sepregeti át a beleket.
De ne higgy nekem, próbáld ki. Két hétig egyél zöldséget (és lisztes dolgokat se).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!