Mi az a zöld valami, amit a filmekben mindig rágcsálnak? Úgy néz ki, mint a spárga, de azt meg lehet enni magába, mintegy nassnak?
szia!
Nem valami zeller féle az? Zellerszár vagy valami ilyesmi. Nekem ez ugrott be hirtelen, tudom mire gondolsz. :o)
Nem hiszem, mert a zeller ugye zöldség, és eléggé érdekes íze van. Hm... hogy írjam le, hogy mire gondolok...
Szoktam látni filmekben, hogy pl csoki helyett ezt rágcsálják.
Ilyen hosszú zöld-fehér valami, ami tuti valami növény, és nyersen rágcsálják, mint a ropit, csak ugye vastagabb. És nem tudom mi az, pedig jól néz ki, szeretném megkóstolni, de úgy nehéz, ha nem tudom mi az:D
Valami tipp?
Piacon, nagyobb zöldségboltokban kapsz.
A dipp, különböző mártások. Elég sűrűek ahhoz, hogy pl. egy zellerszárral kanalazni tudd.
pl:
Köszönöm:)
Tudniillik most szeretnék áttérni a vegetáriánus életre, meg úgy alapból az egészséges életre is, csak nehezen szakadok el a rágcsálni valótól. Csoki, chips, ilyesmi. És szívesen várok még ötleteket, mi az, amit csak így elő lehet kapni, és megenni, ami kicsit más, mint a gyümölcs, mégis finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!