Vegetáriánusok! Ti milyen időközönként mentek vérvételre?
" húha, bumbi02 írt egy olyan választ, amiben leírta a véleményét, miszerint van élet a növényevésen kívül, erre minden hülye lepontozza..elolvastátok ti egyáltalán amit írt?"
Tudod miért? MERT NEM A KÉRDÉSRE VÁLASZOLT, hanem kötekedni jött!
A kérdés az volt, hogy a vegetáriánusok milyen gyakran mennek vérvételre. Bumbi nem vegetáriánus, és bevallottan az egyetlen célja a szekálás volt. Ezen mi a búbánatot kellett volna felpontozni? Egy olyan kérdésnél, ahol arra kíváncsi a kérdező, hogy kinek mi a véleménye a veganizmusról, vegetarianizmusról, ott biztosan nyomtak volna neki egy zöldet, de itt én nem látok ilyen irányú kérdéseket. Szóval a trollságot nem értem, miért kellene pozitív minősítéssel díjazni. Én sem írom be egy olyan kérdéshez, ahol a rántott hús elkészítéséről érdeklődik a kérdező, hogy szerintem húst enni nem egészséges!
Én úgy látom, hogy nem kezdte el feszegetni, hogy a vegának lenni hülyeség-e, vagy húst enni hülyeség. Ha más eltér a témától, az nem lepontozandó, de ha egy "másfajta" ír, akkor azt egyből letámadjátok?
"NEM A KÉRDÉSRE VÁLASZOLT, hanem kötekedni jött"
Én nem látom, hogy kötekedne. Ha neked ez a kötekedés, akkor bizony nagy meglepetésben lesz részed, ha valaki valahol tényleg beléd köt.
" Szóval a trollságot nem értem, miért kellene pozitív minősítéssel díjazni." nem kell, de ha valakinek nem tetszik egy másik hozzáállás, kezdjen el érvelni, ne pedig pontozgatni..ja, vagy hogy oda nem kell érveket felhozni, csak egy gombnyomás? (egyébként van aki vitába száll vele, nagyon helyesen, hisz ezért van a felület)
"Én sem írom be egy olyan kérdéshez, ahol a rántott hús elkészítéséről érdeklődik a kérdező, hogy szerintem húst enni nem egészséges!"
De ha egy rántotthúsos kérdésnél azt látnád, hogy arról beszélgetnek, hogy a vegák milyen hülyék, szerintem beírnád a saját véleményed, érveidet, és megpróbálnád megvédeni magad, nem?
"...csak a "mindenevők" lettek lepontozva..."
Talán mert ők nem a kérdésre válaszoltak, és a céljuk csak az, hogy itt vitát szítsanak???? Hm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!