A vegetáriánusok nem esznek eperjoghurtot?
Itt még azt is leírják, hogy a XV. században kezdték el használni, az meg ugye már nem Ókor, tehát úgy látszik nem én írtam hülyeséget.
Hát nem tudom ki hogy van vele de én nem eszek.De nem azért,mert nem tudnák,mert sokféle gyártó sokféle alapanyagot használ hanem azért,mert egy sima natúr joghurt amibe házi lekvárt meg igazi gyümölcsöt teszel szerintem sokkal finomabb:)
Ajánlom mindenkinek,hogy próbálja ki:)
Eperjoghurtot senki nem esz, mivel eperből nem szokás joghurtot készíteni.
Joghurtot egyébként csak a lakto-vegetáriánusok fogyasztanak. De olyat, amiben bíbortetű van, olyat ők sem.
Létezik olyan eper ízesítésű joghurt, amiben nincsen bíbortetű, igaz, úgy általánosságban a joghurtokkal nem ez az egyetlen probléma a vegetáriánusok számára.
3 féle csoportja van a vegetarizmusnak. Vannak akik halat, tojást, tejtermékeket is esznek, vannak akik csak a tejterméket (tejföl, joghurt, tej, sajt) engednek meg maguknak és a legszigorúbb csoportja még ezeket sem fogyasztja, csak növényi eredetű táplálékokat esznek. Döntsd el, melyik csoport a legszimpatikusabb neked és aszerint táplálkozz! Viszont ha fogyasztasz, csak bio, vagy házi epres joghurtot fogyassz, mert a bolti joghurtba az eper krémbe kármint tesznek, ami állati eredetű.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!