Vegetáriánusok csak egy kérdés?!
Mert nem akarom,hogy miattam öljék meg az állatokat(arról nem is beszélve,hogy sok helyen,hogy tartják szegényeket).
Egyszerűen nem akarom,hogy miattam szenvedjen egy élőlény,mert az ő életüket egyenértékűnek tartom az enyémmel.
De ettől függetlenül nincs semmi bajom a húsevőkkel sem,mert szerintem mindenkinek úgy kell élnie az életét,hogy jól érezze magát és ne bánjon meg semmit:)
Persze az alapvető "szabályokat" tartsa be(pl.Nem kínzunk állatokat,nem bántjuk az embereket stb..)
És szerintem nagyon fontos,hogy elfogadjuk egymást ahhoz,hogy békében tudjunk együtt élni:)
Ezért is nem értem ezt a sok klisét ami ezen az oldalon is megy,mert nincs két egyforma ember...meg azt se értem,hogy miért kell leszólni a másikat az étkezése miatt,mert szerintem ez mindenki magánügye..
Remélem kielégítő volt a válaszom és boldog karácsonyt kívánok minden kedves válaszolónak és neked is kedves kérdező:)
16/l
Tisztelt I.számú válaszoló! :)
Nem gondolja hogy a barátai felé nem a legszebb magatartás az hogy állatokhoz hasonlitja őket? Ugyanannyit érnek a barátok mint az állatok? igazán sajnálom őket.. 14/F
Amennyire csak tőlem telik igen:)
2.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!