A vegetáriánusok esznek gombát?
Figyelt kérdés
Azt hova soroljátok? :D2014. jan. 4. 20:50
1/25 anonim válasza:
Esznek. Nem helyváltoztató gombát, csak sima csiperkét például.
3/25 A kérdező kommentje:
Értem!
köszönöm....
2014. jan. 4. 21:30
6/25 anonim válasza:
Legjobb tudomásom szerint a többségük eszik, persze van, aki nem szereti, de a sok-sok millióból nyilván olyan is, aki azért nem eszi, mert nem növény. De ilyenről még nem hallottam, nem szokták emiatt kerülni :)
7/25 anonim válasza:
A gomba nem állat. A vegetarianizmus lényege az, hogy nem esznek olyan ételt, amelynek fogyasztásához állatot kell ölni. A szigorúbb szabály szerint olyant sem, amelyek utódok létrehozásához, felneveléséhez szükséges. (pl. halikra, tojás, tej, méz.)
9/25 A kérdező kommentje:
Tudom, de nem az a szó jelentése, hogy növényevő? És azért hittem azt, hogy a gomba is "tiltólistás". Mindenesetre köszönöm a válaszokat, megkaptam a hasznos választ :)
2014. jan. 5. 08:55
10/25 anonim válasza:
persze hogy eszünk, a gomba az egyetlen teljes értékű fehérje ami nem állati eredetű, baromi fontos, tessék minden vegának zabálnia minimum heti 1x mint atom!:D
béke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!