Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mit tegyek? (Többi lent )

Sz.... kérdése:

Mit tegyek? (Többi lent )

Figyelt kérdés
Sziasztok.Vegetáriánus vagyok és ezért mindig leszólnak ami nagyon rosszul esik. Ha valaki megkérdezi hogy miért a bartnom mindig ravagja h mert 'idióta'..főleg tőle nem ezt várnám. Mert szerintem attól hogy valakinek más étkezési szokása van nem kell kinézni a sorból.LÉCCI CSAK ÉRTELMES EMBEREK IRJANAK! koszii :)

2013. szept. 20. 21:20
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
0%
Az állatokat azért sajnáljuk jobban, mert emberibbek...látjuk rajtuk, hogy mikor mit éreznek. Egy alma leszedése semmilyen rossz hatással nincs egy fára, nem is hoztam fel példának, de ha kihúzol egy répát a földből, és megeszed, az megöli szegényt központi idegrendszer nélkül is. Vagy akkor pontosítsunk, az a baj, ha látjuk az élőlényen, hogy szenved, vagy az a baj, ha elpusztítjuk? Egyébként nem kell félreérteni, én sem tartom fantasztikus dolognak, hogy viszonylag intelligens állatokat tartunk, és használunk fel élelmezéshez, de igenis lehet törekedni arra, hogy ezeknek az állatoknak minél jobb élete és halála legyen.
2013. szept. 22. 10:53
 32/43 anonim ***** válasza:

jól döntöttél, csak gy tovább, egészséges leszel, a b12 miatt sem kell aggódni, ahogy írták már, van algában, sörélesztőben, savanyúkáposztában, stb, de lehet tablettában is szedni.

az állatok szenvednek, a hús, tej, tojás miatt is.

ld Kína tanulmány, Home, Earthling földlakók filmek.

2013. szept. 22. 14:19
 33/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm :))nagyon sokat segítettetek:)
2013. szept. 23. 16:58
 34/43 anonim ***** válasza:
37%

Ez nem azért van, mert vega vagy. Az én vega barátnőm, akárhányszor meglátott húst enni, mindig odavágta, hogy "fúj, dögevő!" meg "Gyilkos!"...

És ez nekem sem esik túl jól. Egyszerűen idióta szegény, nem képes elfogadni a másikat.

Hozzáteszem, soha egy rossz szót sem szóltam arra, hogy ő vega.

2013. szept. 24. 10:22
 35/43 anonim ***** válasza:

"..Az én vega barátnőm, akárhányszor meglátott húst enni, mindig odavágta, hogy "fúj, dögevő!" meg "Gyilkos!"... "

Nem minden vega mond ilyesmit, lehet hogy a kérdező sem ilyen. Én sem "térítek" soha, mégis, ha a munkatársaim rájönnek (mert ha együtt ebédelünk előbb utóbb rájönnek), akkor szinte mindig ők kezdenek el piszkálni, hogy miért nem eszem húst. Az én tapasztalataim alapján ha valaki vega, vagy vegán, az valamiért zsigerből zavar sok embert.

2013. szept. 24. 10:40
 36/43 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, ha valaki vega, ha nem csesztet másokat, és utálom, ha a vegákat csesztetik, csak azért, mert vega...Ha valami általam hülyének tartott, ködös érvrendszer miatt vega valaki, az egy picit zavar, de azt sem fogom a képébe tolni, mert tegye, ami jól esik neki...
2013. szept. 24. 10:43
 37/43 anonim ***** válasza:
100%
Igen ezt mondom én is. Ez nem azért van, mert vega vagy nem, hanem mert a másik képtelen elfogadni azt, ha valaki más mint ő vagy a többség. Ha bármi másban térne el az ember az átlagtól akkor is megkapja ugyanezt. Ilyen világot élünk.
2013. szept. 24. 10:46
 38/43 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom honnan jött de nálam nem divat ez a 'fujj dögevő 'dolog :)Egyáltalán nem zavar ha más húst eszik vagy ha előttem esznek húst :D ezért is nem értem hogy engem miért néznek le ezért :c
2013. szept. 24. 21:01
 39/43 Kései Sirató ***** válasza:
75%

Manapság egyre több a vegetáriánus.

Nem csupán külföldön, itt Magyarországon is.

A színvonalasabb éttermek étlapján több oldalnyi vega kaja szerepel.

Sok híresség is vegetáriánus.

Az intelligens emberek ezt megértik, akkor is ha húsevők.

A vegetáriánus táplálkozás az állatvédelmi szempontokon túl egészséges is. Nem lesz magas koleszterinszinted, nem leszel elhízott. A lakosság nagy része emésztőszervrendszeri megbetegedésekben szenved.

Jól teszed, hogy nem eszel húst!

2013. szept. 26. 11:04
 40/43 anonim ***** válasza:
0%
Az elhízást inkább ne kapcsoljuk össze a húsevéssel, mert az USA-ban a legtöbb a vegetáriánus, de ott van a leginkább elhízva a társadalom.
2013. szept. 26. 11:42
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!