Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Van itt olyan vegetáriánus...

Van itt olyan vegetáriánus aki szereti a gumicukrot?

Figyelt kérdés

2013. márc. 5. 22:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
a tatabike-ot, vagy kit, látom, kirakták...
2013. márc. 16. 15:43
 22/25 anonim ***** válasza:
13%

Macskát olaszoknál volt módomban kóstolni... rossz volt.

Kutyát meg Pekingben, az érdekes ízű volt. Az embernek olyan íze van mint a sertésnek, ha tudni akarod. Igen, én vagyok Hannibál.

Hát én nem ismerek egy embert sem aki ne szeretné a "gumimacikat". :D Ilyenről is itt olvasok életemben először. Am félévente 2 disznót le szoktam vágni a családommal. Marhát csak évente 1x vágok. Annak húsát eladom, meg egy bizonyos mennyiséget megtartok saját részünkre. Kutyát, macskát már lőttem agyon. Jah, hát mivel is? Puskával ugye, mert vadász vagyok úgy hobbi szinten. Bambi anyukája ínyenc falat az asztalon nálunk. Meg szerintem máshol is. Vadkant sem ettél még gondolom. Pedig abból sokat lőttem ki tavaly télen. Nagyon elszaporodtak. Afrikában mikor voltunk a vadásztársasággal, volt lehetőségem antilopra vadászni. Sajnos nem hozhattam haza trófeának a többi közé. Most rám küldöd a zöldeket? Ha neked egyel kevesebb IQ-d lenne, már muskátli lennél...

2013. jún. 2. 19:16
 23/25 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, neked meg gratulálok hogy a kérdésre válaszoltál.
2013. jún. 8. 13:14
 24/25 anonim ***** válasza:
64%
S ráadásul még barom is.
2013. jún. 8. 15:23
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
lmfo
2013. jún. 13. 00:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!