Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Van itt olyan vegetáriánus...

Van itt olyan vegetáriánus aki szereti a gumicukrot?

Figyelt kérdés

2013. márc. 5. 22:09
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
83%
Az étkezési zselatin miatt kérdezed?
2013. márc. 5. 22:44
 2/25 A kérdező kommentje:
Igen, mert ma olvastam hogy miből is készül az. Személy szerint nem vagyok vegetáriánus, de nagyon nagy tiszteletlenségnek érzem a gyártóktól a vegákkal szemben hogy ezt nem közlik velük...
2013. márc. 5. 22:48
 3/25 anonim ***** válasza:
83%
Teljesen egyetértek veled, kellemetlen meglepetés volt egy gumicukros zacskón olvasni, hogy sertés eredetű étkezési zselatin. Azóta nemigen veszek.
2013. márc. 5. 22:53
 4/25 anonim ***** válasza:
76%

Vegetáriánus vagyok,és nem szeretem a gumicukrot.

Már kisgyermekként sem ettem meg,mindig a tesómnak adtam.Akkor még nem voltam vegetáriánus,csak sok mindent nem ettem meg.Az összetevőkről pedig fogalmunk sem volt.

2013. márc. 6. 02:04
 5/25 anonim válasza:
67%

Nyilván te sem úgy születtél, hogy egy lexikon megírásához elegendő tudás volt a fejedben. Szégyen vagy nem, de 18 éves vagyok, és ha ezt olvasom el, valószínű sose tudtad volna meg, hogy sertés eredetű a zselatin. Mondjuk nem is ettem meg soha, és nem is izgatott, miből van.

2013. márc. 6. 03:37
 6/25 anonim ***** válasza:
83%

A gyógyszeriparban is használják, és nem tudok külön vega gyógyszerekről :)

Azonkívül fagyikban, lekvárokban és margarinban is használják, úgy hogy egy vérbeli vega nagyítóval menjen vásárolni, hogy a legapróbb betűkkel írt összetevőket is el tudja olvasni.

2013. márc. 6. 05:25
 7/25 anonim válasza:
32%

én szeretem a gumicukrot :)

ezt eddig nem hallottam, remélem minimális mennyiségü zselatin van benne.

2013. márc. 6. 18:24
 8/25 birds válasza:
100%
Minimális mennyiségű? :D Konkrétan a gumicukor zselatin egy kis ízesítő anyaggal :D
2013. márc. 6. 22:49
 9/25 anonim ***** válasza:
67%
Számomra egyszerűen hihetetlen, hogy vannak emberek, akik megesznek bármit is, amiről azt se tudják, miből készült/mik vannak benne.
2013. márc. 7. 12:01
 10/25 anonim ***** válasza:
71%
én akkor se szerettem a gumicukrot, amikor még nem tudtam, hogy miből van. de amúgy tényleg szemétség, hogy nem közlik, meg minden kajával kapcsolatban szintén.
2013. márc. 7. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!