Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Van itt olyan vegetáriánus...

Van itt olyan vegetáriánus aki szereti a gumicukrot?

Figyelt kérdés

2013. márc. 5. 22:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%

Mi szemetseg? Azert mert az emberek tudatlanok? Zselatin, az mindig allatieredetu, mert az allati kotoszovetbol allitjak elo...

At hogy sertesbol van eppen enyhitesnek irjak ra , mert az esetek tobbsegeben szarvasmarha, vagy lo csontjabol/borebol allitjak elo...

De hogy robbantsam a bombat a pillecukorban is van zselatin, es a tortak bevonasara hasznaltfondant is tartalmaz egy 24 cm es torta bevonasahoz kb 2 ek zselatint hasznalok fel a fondant elkeszitesekor, vagy pillesukrot, de ugye az is zselatint tartalmaz....

2013. márc. 8. 07:17
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Es... Hallottatok mar a zseelatin kapszularol a gyogyszerek eseten.., segitek, az is allati eredetu

( ugye lehet helyettesiteni a zselatint, de nem tul olcso mulatsag...... )

2013. márc. 8. 07:21
 13/25 anonim ***** válasza:
29%
speciel zselatin kapszulás gyógyszert sem eszek, meg semmilyen gyógyszert sem. de amit lehet kapni kereskedelemben, arra meg ráírják az összetevőket, szerencsére, meg hogy megfelel-e vegetáriánusoknak. legalábbis errefelé.
2013. márc. 8. 17:59
 14/25 anonim ***** válasza:
22%
A gumicukrot nem szeretni? Ennyi hülyét. A káposzta is élőlény, egyetek követ birkák! Barmok...
2013. márc. 10. 12:45
 15/25 anonim ***** válasza:
74%

sok eszed van, utolsó. képzeld, nem mindenki szereti a gumicukrot, tökmindegy, hogy mi van benne. én soha nem szerettem, mindig is műanyag édes ízt éreztem csak benne.

"a káposzta is élőlény" marha intelligens lehetsz, ha nem érzek a különbséget egy olyan élőlény közt, ami helyváltoztatásra képes, gyerekei vannak, hangokat ad ki, szeme, szája, orra, füle van, és egy olyan közt, ami nincs fejlett idegrendszere.

mellesleg, anyukád is hús, miért nem eszed meg? a kutyád, a macskád?

2013. márc. 10. 17:25
 16/25 anonim ***** válasza:
28%

Miért? a növények ugyanúgy élőlények. Azért mert a mi fogalmaink szerint nincs fejlett idegrendszere, attól még bizonyított, hogy éreznek.

De vannak utódaik is, csak nem hívjuk kölyöknek, fiókának...stb, szaporodnak. vagy ezt is megkérdőjelezed?

Kutya macska, akármi elfogyasztásával semmi problémám nincs. Én nem fogyasztom, de ha sertést tartanék házikedvencként, akkor valószínűleg azt sem tudnám elfogyasztani.

Lóhúst pedig fogyasztok, mert nagyon egészséges.

Az emberi hús fogyasztása az kannibalizmus, azért ne vonjunk már párhuzamot.

Azért leszögezném, hogy nincsen semmi problémám a húsmentes életmódot élőkkel, de még állati eredetű ételeket teljesen elhagyókkal sem.

Bár megérteni nem tudom, nem tudom felfogni a logikájukat (mármint azokét, akik elveikből adódóan élnek így)

de elfogadom, de meggyőzni ne akarjanak(számomra) hülyeségekkel, vagy béna érvekkel, amiket egytől egyig meg tudok cáfolni.

HA én elmondom a húsfogyasztás mellett szóló érveimet, azzal pedig ők nem tudnak ugyanúgy mit kezdeni.

Nem érdemes szembeállítani az érveket, főleg, hogy hittel, és ízléssel nem lehet szembeszegülni. Hiába mondja nekem akárki, hogy a tökfőzelék finom, ha 1 teáskanáltól felfordul a gyomrom...

2013. márc. 10. 17:40
 17/25 A kérdező kommentje:
utolsó... nem akarlak megbántani, de nem tudnál másokat, máshol fárasztani ennyi bullshittel? köszi
2013. márc. 11. 17:06
 18/25 anonim ***** válasza:
57%
utolsó, te is egy idióta vagy. képzeld, én sem eszem húst, és rendszeresen sportolok (és nem csak én), szintén biciklizek is, nem szoktam ledőlni róla...
2013. márc. 11. 21:07
 19/25 anonim ***** válasza:
76%
mellesleg, pl. a húsevő barátném sokkal kevesebbet bír, mint én, és folyton rosszul van, hasmenés, fájás, aztán rekedés, gyomorgondok, stb. stb.
2013. márc. 11. 21:10
 20/25 anonim válasza:
100%
Én pedig több pékáruban vagy kenyérben láttam már az összetevőknél, hogy sertészsír... :) ezért jobb mindig elolvasni mit is akarunk megenni ha vegák vagyunk :)
2013. márc. 15. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!