Hogy titkoljam el a családom és a barátaim elől, hogy vegetáriánus vagyok?
Baromi nehéz, állandóan hamburgerezni kell a haverokkal, pörköltet zabálni a családdal, de nem tehetek róla, hogy már a gondolatától is hánynom kell, hogy olyat egyek ami valaha élt és mozgott és szeme, szája volt, hangot adott ki stb szóval állatot na.
A család nagy húsevő és megvan a véleményük a vegákról, a barátaimmal meg pizzázni, hamburgerezni járunk, már azt hiszik, hogy étkezési zavaraim vannak, mert csak kólát meg sültkrumplit kérek ilyenkor, hogy kikerüljem a húst.
Tényleg nem akarom, hogy tudják, hogy vegetáriánus vagyok. az = a gyengeséggel nekik, szánalmas.
Mi a fenét mondjak, csináljak???
Magammal is tök sokáig tartott kibékülni meg elfogadni, hogy nem bírom ki, hogy hús legyen bennem, pedig mindenki eszi.
Nem akarok szánalmasnak lenni a többiek szemében.
14/F
Mekiben lehet salátát, sajtot és hasonlókat enni, pizzából pedig pláne van egy csomó húsmentes feltétes.
A családot nem tudom, csak megértik... mondjuk valószínűleg ha tényleg rossz véleménnyel vannak a vegákról külön főzni, külön költeni nem fognak rád, szóval vagy köret, vagy magadnak megoldod a kaját.
Egyetértek, a családoddal beszéld meg, a barátaidnak mondd azt, hogy nem kívánod, vagy egészségtelen sz*r, ezért nem eszed.
Anyukád biztos meg fogja érteni, főleg ha korábban olyan is előfordult, hogy visszahánytad. Ezek után nem sokan szeretnének azt enni...
Pl. kiskoromban én is állandóan hánytam a spenóttól, azóta sem eszem meg, mert csak a hányás emléke jut eszembe róla. Teljesen érthető, hogy nem kívánod a húst.
Ne titkold el. Így saját magadnak fogsz ártani. Idővel biztosan elfogadnak majd. Nem lesz könnyű feladat, de sikerülni fog. Bátorság nélkül nincsen győzelem! :)
Mi van akkor ha gyengének, és szánalmasnak látszol szerintük? Nem a mások véleménye számít hanem a tiéd! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!