Hogy titkoljam el a családom és a barátaim elől, hogy vegetáriánus vagyok?
Baromi nehéz, állandóan hamburgerezni kell a haverokkal, pörköltet zabálni a családdal, de nem tehetek róla, hogy már a gondolatától is hánynom kell, hogy olyat egyek ami valaha élt és mozgott és szeme, szája volt, hangot adott ki stb szóval állatot na.
A család nagy húsevő és megvan a véleményük a vegákról, a barátaimmal meg pizzázni, hamburgerezni járunk, már azt hiszik, hogy étkezési zavaraim vannak, mert csak kólát meg sültkrumplit kérek ilyenkor, hogy kikerüljem a húst.
Tényleg nem akarom, hogy tudják, hogy vegetáriánus vagyok. az = a gyengeséggel nekik, szánalmas.
Mi a fenét mondjak, csináljak???
Magammal is tök sokáig tartott kibékülni meg elfogadni, hogy nem bírom ki, hogy hús legyen bennem, pedig mindenki eszi.
Nem akarok szánalmasnak lenni a többiek szemében.
14/F
Otthon ne azt mondd, hogy vega vagy!
Mondd azt, hogy mostanában egyszerűen rosszul leszel (hányinger stb.) ha húst eszel. És a családi asztal mellett ezt be is tudod nekik bizonyítani, ha hősiesen megeszel a pöriből 1-2 falatot, és amikor úgy érzed, mint az őrült rohansz ki, hogy kiadd magadból.
Amikor majd látják, hogy ez nem kamu, előbb-utóbb elfogadják, hogy húsmentes kajákat fogsz enni.
tényleg nagy hősnek kéne hozzá lennem, a villámra se bírom szúrni nemhogy a számhoz közelítsen
a másik bajom, hogy elég vékony vagyok, emiatt is piszkálnak, hogy nem növök
pedig enni szeretek de csak ha magamnak összerakom a szendvicset és tudom hogy mi van benne
A nővérem a szalonnát nem bírta megenni, és amikor a szüleink erőltették, hogy ne válogasson, ő lett minden egyes alkalommal szó szerint rosszul az asztal mellett. Egy idő után már felhagytak vele, és tudomásul vették, hogy minden mást megeszik, de a szalonna nem megy. És ennyi.
Másik tesóm a tejföllel volt így. Kinél hogyan alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!