Milyen vegetáriánus ételt tudtok ajánlani, amelyik nem fúj fel (nagyon hajlamos vagyok rá)?
Figyelt kérdés
2012. dec. 14. 20:11
1/9 anonim válasza:
spagetti sima paradicsomszósszal,krumplistészta,rakott krumpli(kolbász nélkül)-annyi minden létezik,gyakorlatilag a száraz hüvelyesek és a káposztafélék kivételével szerintem bármit ehetsz.
2/9 anonim válasza:
cukkíni, karfiol, gomba, tojás, répa, zöldség...
Ezeket rántva, párolva körettel, szószban elkészítve tésztával vagy rizzsel...
3/9 A kérdező kommentje:
A kérdező vagyok: Sajnos a gomba és a hagyma sem jöhet szóba...
2012. dec. 14. 20:25
4/9 anonim válasza:
Ha RENDESEN megrágod, akkor semelyik sem fúj fel. Csak azr nem tudják sokan, hogy annyira meg kell az ételeket (föként a töldségféléket meg gyümölcsöket) rágni, hogy teljesen pépesek legyenek. Ilyenkor tudja a szervezet rendesen megemészteni is, meg ilyenkor nem is füjnak fel senkit.
5/9 A kérdező kommentje:
Ez (pépes legyen)gyanítom nem vonatkozik a krémlevesekre. Mert én attól is (pl. brokkoli)...de tulajdonképpen még a levegőtől is. Talán sok levegőt nyelek evés közben. Vagy vmilyen betegségem.
2012. dec. 14. 20:52
6/9 anonim válasza:
Akkor mi lenne, ha esetleg orvoshoz mennél? Ha ennyire felfúj minden, az már tényleg lehet betegség jele. Az nem lenne jó, ha azért, hogy ne egyél olyat, ami felfúj, nem tudnál változatosan étkezni.
7/9 anonim válasza:
Lisztérzékenység egyik tünete lehet a felpuffadás.Próbáld ki,hogy nem teszel lisztet az ételeidbe,ne egyél kenyérféléket,péksütiket.Rozs,árpa,búza ami lisztérzékenyeknek mellőzendő.K betűsek puffasztanak még.Karalábé,karfiol,kelkáposzta.Ezeket úgy eheted ,hogy amikor főzöd akkor nyitott lábosban főzd,mert akkor a puffasztó dolgok elpárolognak belőle.Én még amikor felforr leszoktam önteni a levét és öntök rá tiszta vizet és aztán fűszerezem csak a levét,pl.karfiolleves
8/9 anonim válasza:
rizsfelfújt rizságyonpárolva rizsesrizzseltöltött rizsszelet , ehhez rizskompót , egy kis rizs juice-val
9/9 anonim válasza:
brokkolikrém kenyérre
brokkolikrém:
párolt brokkolit, 1 ek tejfölt, 1 kk mustárt, 2 kk majonézt, 1 gerezd fokhagymást összedaréálsz, csipet só, pici bors, és míg meleg, pirítósra kened és eszed
tökély szendvics, pici sajt is mehet rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!