Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Van itt olyan, aki lefogyott...

Van itt olyan, aki lefogyott vegetáriánus étrenddel?

Figyelt kérdés

Írnátok az "eredményről"?:) (Azért raktam idézőjelbe, mert nyilván nem ez az elsődleges cél.)

A kérdésem gyakorló vegetáriánusokhoz szól, úgyhogy ha lehet, nem vegetáriánusok ne irkálják ide az elméleteiket!

Köszönöm mindenkinek!

2012. nov. 1. 22:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Egyszerűbb fogyni vega életmóddal, de egy dologra vigyázni kell.

A vega kajába is rakhatnak érthetetlenül cukrot, meg tele cseszhetik olajal az ételt.

Tehát érdemes olyan helyen kajálni vagy rendelni amiről biztos tudod, hogy arra oda figyelnek, hogy nem kéne szemétel tele rakni a vega kaját.

A legjobb persze ha te magad cinálod az ételt. Ha nem tudod elhagyni a cukor ízt akkor használj édesítőszert de azt is mértékkel mert általában tele vannak azok is szénhidráttal.

De alapjába véve a vegyes gyümölcs és zöldség fogyasztás, tofu stb nagyon jó a diétára.

2012. nov. 1. 23:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az kimaradt, hogy természetesen a tésztát, kenyeret stb lehetőleg hanyagold vagy mértékkel fogyaszd ha fogyni akarsz.
2012. nov. 1. 23:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: köszi! Bár a tésztás-kenyeres dolgot sejtettem!:) Te fogytál így? Meg szabad kérdeznem, mennyit? (Mennyiről mennyire?)
2012. nov. 2. 07:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Önmagában a vegetáriánus étrend nem jár fogyással (ha csak a hús elhagyását jelenti). Sok vega esik abba a hibába, hogy automatikusan több tejterméket fogyaszt, ami tele van zsírral. Ha több zöldséget, gyümölcsöt fogyasztasz, és a szénhidrát nagy részét nem finomított élelmiszerekkel, hanem pl. hüvelyesekkel, gabonával viszed be, akkor az nem csak egészségesebb, de fogyhatsz is valamennyit.
2012. nov. 2. 13:59
 5/5 Izi17 válasza:
Szia, én fogytam vele, 1 év alatt 10 kg-ot, amit azóta tartok is. Persze sportoltam is közben, hetente legalább 4szer.
2012. nov. 4. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!