Van itt olyan, aki vegetáriánus volt, aztán újra elkezdett húst enni? Ha igen, miért döntött úgy, hogy feladja a vega életmódot?
Figyelt kérdés
2012. nov. 11. 19:12
1/30 anonim válasza:
Mert végeztem egyetemen és lett pénzem húsra.
2/30 anonim válasza:
Én.
Mert rosszul voltam a húsmentes étrendtől, fáradt voltam, hullott a hajam, tört a körmöm, és el is híztam a sok gabonától.
Most sokkal jobban vagyok.
3/30 A kérdező kommentje:
ugyanez van velem is, kedves utolsó :( Egyszerűen kiráz hideg a húsevés gondolatától, úgy érzem magam, mintha... na jó, nem mondok semmi hülyeséget, szóval rosszul. De úgy érzem, muszáj lesz. Sajnos nincs pénzem/időm úgy főzni, hogy kielégítsem a tápanyagszükségleteimet. Ez hatványozottan igaz azóta, amióta egyetemre járok :/
2012. nov. 11. 19:36
4/30 anonim válasza:
Szerintem is kell a hús.
Amikor vegetáriánus voltam, még a koleszterinszintem is magas volt, 24 évesen!
Mondta az orvos, hogy egyek kevesebb hús és zsírt...
Hááát...
Jobban érzem magam, hogy eszem húst.
5/30 A kérdező kommentje:
nálam az a baj, hogy újabban a tojást sem kívánom. Régebben mindig ittam protein turmixot, de annak is megvan az ára. Kb. a tej az, amihez minden nap hozzájutok, de abban meg alig van fehérje.
2012. nov. 11. 19:39
6/30 anonim válasza:
Lehet, hogy valami pszichológiai oka van.
Rápörögtél erre az "egészséges kaja" dologra, ami miatt már tojást se eszel.
7/30 A kérdező kommentje:
neeem:) Semmi ilyesmi. Csak rosszul vagyok az ízétől/szagától, egyszerűen nem kívánom. Az egészséges kajákat meg hagyjuk. Hiába vagyok vega, újabban nincs időm egészségesen étkezni. Egy átlag napom úgy néz ki, hogy reggel iszom egy kávét, a második előadás után eszembe jut, hogy éhen halok, eszem valami kekszszerűséget (merthogy szinte sehol nem lehet vega szenyátán kapni, ha igen, az is kb. 500 HUF, normális helyre meg nincs időm/pénzem elmenni kajálni), aztán délután megint eszem valamit, amiben csak üres kalória van, megint jön egy kávé, aztán este otthon meg eszem, amit találok. Újabban anyám is elég ritkán csinál nekem húsmentes főt ételt, úgyhogy általában a acsim is a "futottak még" kategóriába tartozik.
2012. nov. 11. 19:49
8/30 anonim válasza:
Hát, elég nagy macera a vega étrend, és jót se tesz szerintem.
Mondjuk én kívántam a húst, úgyhogy nekem könnyebb volt.
9/30 A kérdező kommentje:
ráadásul rájöttem, hogy egy idő múlva ellentétbe kerülök az eszméimmel:) Orvosira járok, és köv. évtől már lesz orvosi élettan nevű tárgyam, ahol gyakran előfordul, hogy különböző állatokkal kell kísérletezni, aminek általában nem lesz happy end a kimenetele, legalábbis ami a rágcsálókat illet :(
2012. nov. 11. 19:51
10/30 anonim válasza:
Aha, mert megutáltam az állatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!