Hogy titkoljam el a családom és a barátaim elől, hogy vegetáriánus vagyok?
Baromi nehéz, állandóan hamburgerezni kell a haverokkal, pörköltet zabálni a családdal, de nem tehetek róla, hogy már a gondolatától is hánynom kell, hogy olyat egyek ami valaha élt és mozgott és szeme, szája volt, hangot adott ki stb szóval állatot na.
A család nagy húsevő és megvan a véleményük a vegákról, a barátaimmal meg pizzázni, hamburgerezni járunk, már azt hiszik, hogy étkezési zavaraim vannak, mert csak kólát meg sültkrumplit kérek ilyenkor, hogy kikerüljem a húst.
Tényleg nem akarom, hogy tudják, hogy vegetáriánus vagyok. az = a gyengeséggel nekik, szánalmas.
Mi a fenét mondjak, csináljak???
Magammal is tök sokáig tartott kibékülni meg elfogadni, hogy nem bírom ki, hogy hús legyen bennem, pedig mindenki eszi.
Nem akarok szánalmasnak lenni a többiek szemében.
14/F
Ne titkold el, az további nézeteltérésekhez vezethet! Ha kínálnak, megmondod, hogy nem kérsz. Ennyi. Én például lisztes ételeket nem eszem. Nem vagyok rá allergiás, egyszerűen nem akarok olyat enni. És meg is mondom, ha kínálnak, hogy bocs, de nem kérek.
Csak egyet ne csinálj! Ne verd nagy dobra, hogy már pedig te vega vagy, és mindenki hülye, aki nem az, mert abból viták lesznek.
Amúgy gyorséttermekben egy csomó vega kaját lehet kérni. És nem muszáj folyton a Mekibe menni. Néha vedd át az irányítást, és keressetek olyan gyorskajáldát, ahol párolt zöldséget, gombát, tofut meg kölesből készült ételeket is kínálnak. Ez különben sem szánalmas, az a szánnivaló, aki nem fogad el így, ahogy vagy.
hát az tuti hogy meleg nem vagyok!
különben mért állna fel fizika órán ha a padtársnőm mellén bambulok :D
nem hinném hogy annak hogy valaki nem tud állatot enni köze lenne a nemi hovatartozáshoz
"....úúristen mekkora gondok 14 évesen ... és azt hogy fogod közölni hogy meleg vagy??..."
Az könnyebben menne. Épp ez a vicc, hogy ma már azt könnyebben elfogadnák, mintha nem akarsz húst enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!