Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hogy titkoljam el a családom...

Hogy titkoljam el a családom és a barátaim elől, hogy vegetáriánus vagyok?

Figyelt kérdés

Baromi nehéz, állandóan hamburgerezni kell a haverokkal, pörköltet zabálni a családdal, de nem tehetek róla, hogy már a gondolatától is hánynom kell, hogy olyat egyek ami valaha élt és mozgott és szeme, szája volt, hangot adott ki stb szóval állatot na.

A család nagy húsevő és megvan a véleményük a vegákról, a barátaimmal meg pizzázni, hamburgerezni járunk, már azt hiszik, hogy étkezési zavaraim vannak, mert csak kólát meg sültkrumplit kérek ilyenkor, hogy kikerüljem a húst.

Tényleg nem akarom, hogy tudják, hogy vegetáriánus vagyok. az = a gyengeséggel nekik, szánalmas.

Mi a fenét mondjak, csináljak???

Magammal is tök sokáig tartott kibékülni meg elfogadni, hogy nem bírom ki, hogy hús legyen bennem, pedig mindenki eszi.

Nem akarok szánalmasnak lenni a többiek szemében.

14/F

#család #barát #titok #vega #vegetáriiánus
2013. febr. 5. 21:18
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Azért én nem ítélem el a húsevőket, ez kicsit durva. :D
2013. febr. 15. 06:11
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Ne titkold el, az további nézeteltérésekhez vezethet! Ha kínálnak, megmondod, hogy nem kérsz. Ennyi. Én például lisztes ételeket nem eszem. Nem vagyok rá allergiás, egyszerűen nem akarok olyat enni. És meg is mondom, ha kínálnak, hogy bocs, de nem kérek.

Csak egyet ne csinálj! Ne verd nagy dobra, hogy már pedig te vega vagy, és mindenki hülye, aki nem az, mert abból viták lesznek.

Amúgy gyorséttermekben egy csomó vega kaját lehet kérni. És nem muszáj folyton a Mekibe menni. Néha vedd át az irányítást, és keressetek olyan gyorskajáldát, ahol párolt zöldséget, gombát, tofut meg kölesből készült ételeket is kínálnak. Ez különben sem szánalmas, az a szánnivaló, aki nem fogad el így, ahogy vagy.

2013. febr. 15. 14:49
 23/28 Sundens válasza:
100%
Én is így voltam, haverokkal jártam mekibe, és vega vagyok. Szüleim és a testvérem utálja a vegákat, de elmondtam a szüleimnek, és azt mondták, hogy akkor csinálnak nekem majd salátát vagy ilyesmit. Nem tudom hogy a te szüleid ennyire megértők lesznek, de szerintem el kéne mondanod, mivel nem bújkálhatsz életed végéig. 15/F
2013. febr. 18. 18:38
 24/28 -adolf- válasza:
10%
úúristen mekkora gondok 14 évesen ... és azt hogy fogod közölni hogy meleg vagy??
2013. febr. 24. 21:50
 25/28 A kérdező kommentje:

hát az tuti hogy meleg nem vagyok!

különben mért állna fel fizika órán ha a padtársnőm mellén bambulok :D

nem hinném hogy annak hogy valaki nem tud állatot enni köze lenne a nemi hovatartozáshoz

2013. febr. 24. 22:03
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

"....úúristen mekkora gondok 14 évesen ... és azt hogy fogod közölni hogy meleg vagy??..."

Az könnyebben menne. Épp ez a vicc, hogy ma már azt könnyebben elfogadnák, mintha nem akarsz húst enni.

2013. febr. 27. 15:03
 27/28 Sundens válasza:
Senki se tehet róla, hogy undorodik a hústól! Élő állat volt! Volt... Amúgy meg a melegség teljesen eltérő téma, ő azt kérdezte, hogyan titkolja el? Ne vezessük félre a témát, ha meg már írsz ide valamit, az vagy tanács legyen, vagy vélemény.
2013. márc. 3. 16:52
 28/28 anonim ***** válasza:
egyetértek a többiekkel, ne akard eltitkolni. mondd az igazat, hogy konkrétan rosszul vagy a hústól..én is mindig utáltam, ugyanezen okokból, hogy élt valaha. brr.
2013. márc. 7. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!